خانه / اخبار / اخبار دزفول / وقتی دیدند رأی هـاشـمـی بـالاسـت ، او را رد صـلاحیت کـردند / جزیره “نظام اسلامی” روی ابرها مهم‌ ترین چالش آقای روحانی است

وقتی دیدند رأی هـاشـمـی بـالاسـت ، او را رد صـلاحیت کـردند / جزیره “نظام اسلامی” روی ابرها مهم‌ ترین چالش آقای روحانی است

وقتی دیدند رأی هـاشـمـی بـالاسـت ، او را رد صـلاحیت کـردند / جزیره “نظام اسلامی” روی ابرها مهم‌ ترین چالش آقای روحانی است

به گزارش گروه سیاسی روناش ، حسین مرعشی عضو حزب کارگزاران در گفتگو با اعتماد در سالگرد پیروزی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم درباره علل انتخاب ایشان توسط مردم گفت: در انتخابات سال ۹۲ یک سری اتفاقات نادری افتاد، یکی از معماران اصلی جمهوری اسلامی و کسی که هنوز هم رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو موثر مجلس خبرگان رهبری است و رییس مجلس خبرگ…

حسین مرعشی :

به گزارش گروه سیاسی روناش ، مرعشی گفت : وقتی دیدند آقای هاشمی آمد و رای او هم از همان موقع ثبت‌نام با اختلاف بسیار بالا تثبیت شده است او را رد صلاحیت کردند …

به گزارش گروه سیاسی روناش ، حسین مرعشی عضو حزب کارگزاران در گفتگو با اعتماد در سالگرد پیروزی دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم درباره علل انتخاب ایشان توسط مردم گفت: در انتخابات سال ۹۲ یک سری اتفاقات نادری افتاد، یکی از معماران اصلی جمهوری اسلامی و کسی که هنوز هم رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو موثر مجلس خبرگان رهبری است و رییس مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی و رییس‌جمهور بوده است و نزدیک‌ترین شخص به حضرت امام و فرمانده جنگ بود و هنوز هم در نظام اینقدر جایگاه دارد که با حکم مقام معظم رهبری رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام است، رد صلاحیت شد. اینها نشانه‌ها و مستندات همان صحبت من است که گفتم عده‏‌ای سعی کردند و می‌کنند که رای مردم را تخصیص بدهند. حتی از نظر من آن جمعی که آقای هاشمی را رد صلاحیت کردند، اگر می‏‌دانستند که آقای روحانی رای می‏آورد ممکن بود او را هم رد صلاحیت کنند.

وقتی دیدند رأی هـاشـمـی بـالاسـت ، او را رد صـلاحیت کـردند / جزیره “نظام اسلامی” روی ابرها مهم‌ ترین چالش آقای روحانی است

مرعشی در ادامه با ادعای مهندسی صلاحیت‌ها توسط گروهی خاص و شورای نگهبان در انتخابات یازدهم گفت: مردم با رای به آقای روحانی فقط دست به انتخاب یک رییس‌جمهور نزدند بلکه مهم‌تر از هر چیز از حق و رای خود پاسداری کردند و به آن معنا دادند، یعنی حق خود را سعی کردند از جریان مقابل بگیرند. یعنی این رای دفاع از خود و دفاع از حق تعیین سرنوشت بود. به یک معنا مردم خواستند بگویند این ما هستیم که می‌خواهیم انتخاب کنیم، شما مثلا چرا جلوی حضور آقای خاتمی را می‌گیرید. بگذارید بیاید و شاید ما به آنها رای ندهیم. آقای هاشمی هم که آمده و چون شما ایشان را نمی‏پسندید، ما هم نباید بپسندیم و به همین دلیل او را رد صلاحیت می‌کنید. یکی از شیرین‏ترین مباحثی که کیهان قبل از انتخابات مطرح می‌کرد، این بود که آقای خاتمی می‏داند تایید صلاحیت نمی‌شود و به همین دلیل نمی‏آید. آقای هاشمی هم می‌داند تایید صلاحیت می‌شود اما رای ندارد، به همین دلیل او هم نمی‏آید. اما وقتی دیدند آقای هاشمی آمد و رای او هم از همان موقع ثبت‌نام با اختلاف بسیار بالا تثبیت شده است او را رد صلاحیت کردند. بنابراین نخستین موضوع از دید من این است که مردم ایران گفتند ما می‌خواهیم تعیین کنیم مردم از خودشان و رای خودشان دفاع کردند.

مرعشی درباره خصوصیات رفتاری روحانی می‌گوید: من دولت آقای روحانی را به دلیل شخص آقای روحانی خیلی می‏‌پسندم. آقای روحانی در طول یک سال گذشته یک سری خصوصیات را بروز داده‏اند که خصوصیاتی برجسته است. یکی اینکه خوب گوش می‌کنند. دوم اینکه آقای روحانی برنامه‌های خود را اهم و فی‌الاهم می‌کند، یعنی وقت خود را صرف کارهای فرعی نمی‌کند و متمرکز بر کارهای اصلی کشور است. سوم اینکه آقای روحانی هم خوب تصمیم می‌گیرد و با صلابت هم تصمیم می‌گیرد. به طور مثال تصمیم آقای روحانی برای پاسخ دادن به تماس تلفنی آقای اوباما از تصمیمات شجاعانه او بود. یا تصمیم او برای افزایش حامل‏های انرژی و اختصاص آن برای بحث ساماندهی بحث سلامت تصمیم درست و شجاعانه‏‌ای بود. اما کاش این صلابت را برخی از وزرای آقای روحانی هم داشتند.

همه می‏دانند که ما هواداران و یاران انتخاباتی آقای روحانی بودیم و الان هم دولت را نزدیک به خود می‏دانیم و دولت و آقای روحانی هم این نزدیکی را احساس می‌کنند و قبول دارند. آقای روحانی وقتی تصمیم می‌گیرد که با آقای اوباما حرف بزند دارد به اداره کشور بر اساس منافع ملی فکر می‌کند و اصلا مصلحت‌‏اندیشی نمی‌کند که تندروها در داخل به من چه خواهند گفت و چگونه با من برخورد می‌کنند و چه فشارهایی می‌‏آورند. او مسوول ایران است و مسوول اداره ایران باید گره‌های کشور را باز کند. ما از وزرا این انتظار را داریم.

وی درباره ضعف وزرای دولت یازدهم و رفع مشکلات دولت افزود: عموما این ضعف وجود دارد که وزرای آقای روحانی این احساس را منتقل می‌کنند که برای وزیر ماندن حاضرند هزینه به دولت و آقای روحانی تحمیل کنند. یعنی بیشتر می‌خواهند رقبای آقای روحانی را راضی کنند چون از میزان نفوذ آنها هراس دارند.

به طور کلی دولت در مقابل مجلس امتیاز بیجا می‌دهد و حتما در سال دوم من به آقای روحانی توصیه می‌کنم که برخی از وزرا و استانداران را که نتوانسته‌‏اند در کلاس و شأن دولت ظاهر شوند تغییر دهد و این ترمیم در کابینه و استانداری‏ها باید در جهت افزایش یکدستی و صلابت دولت انجام شود.
عضو حزب کارگزاران درباره حاشیه‌های ایجاد شده درباره بعضی از اظهارات خاص رییس جمهور می‌گوید: دولت باید کشور را به واقعیت‏ها برگرداند. جواب‏ها و پاسخ‏‌های آقای روحانی هم خوب است و هم لازم و کارکرد دارد. اما در عمل هم باید کشور و مسائل را برگرداند روی زمین یا حداقل در این رابطه گام بردارد. مهم‌ترین چالش آقای روحانی این است که باید یک سری آدمی که توی ابرها زندگی می‌کنند را برگرداند. اینها در فاصله‏‌ای بسیار دورتر و بالاتر از زندگی واقعی مردم چیزی روی ابرها ساخته‌‏اند به نام جزیره نظام اسلامی، البته با شاخصه‌های خودشان، این جزیره رابطه‌‏اش با زندگی مردم از بالای ابرها تا روی زمین است، ادبیاتش ادبیات مردم نیست. موسیقی آن با موسیقی مردم و ایران متفاوت است. اولویت‌هایش با اولویت‌های مردم متفاوت است. گرفتاری‏‌های دیگر به جز گرفتاری مردم دارد. جمهوری اسلامی باید به روی زمین و میان واقعیت‏‌ها برگردد. نباید دعواهای ما دیگر دعواهای غیر واقعی و غیرزمینی باشد.

مرعشی درباره نقش مثبت و منفی ناطق نوری در انتخابات آینده مجلس می‌افزاید: از یک طرف یک نقطه مثبت است و از طرف دیگر یک نقطه منفی. نقطه مثبت این است که به هر حال فضای سیاسی کشور آنقدر به سمت عقلانی شدن پیش رفته است که یک کسی مثل آقای ناطق و آقای خاتمی که رقیب هم بودند، با هم گفت‌وگوهای سازنده و مفید و همکاری مثبتی دارند و هر دو هم می‌شوند نقاط امیدی برای آینده. بخش منفی اینجاست که آن جزیره نظام اسلامی که اشاره کردم که برخی در حال ترسیم آن و تعیین جغرافیای آن بر اساس برداشت شخصی هستند، اینقدر تنگ و محدود شده که دیگر آقای ناطق هم در آن جایی ندارد و آقایان خاتمی و ناطق نوری باید با هم بیرون این محدوده باشند. کاملا مشخص است که آقای ناطق هم دیگر جزو مقبولان آن جزیره‌ نشینان نیست.

همچنین ببینید

پرچم مطهرحرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) درسبزقبا برافراشته شد+تصاویر

به گزارش دزمهراب پرچم متبرک حرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) که به دزفول منتقل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *