خانه / مصاحبه / پیشکسوتان / سید رضا علوی

سید رضا علوی

alavi

س- لطفا خودتان را معرفی کرده و بفرمایید از چه سالی وارد مسجد شدید؟

ج- اینجانب سید رضا علوی هستم که از سال ۱۳۵۵ که به این محله آمده ایم  با مسجد و دوستان مانوس بوده ام و قبل از آن با مسجد آیت الله نبوی و کجبافان در ارتباط بوده ام.
 

س- فضای جلسات قرائت قرآن در زمان شما چگونه بود؟

ج- بسیار ساده و بی آلایش و بدون کوچکترین امکانات ولی سرشار از دوستی و صداقت و پر محتوا، دوستانی معنوی و کمک حال و کمک کار و همراه و همکار و بدون هیچ گونه چشم داشتی.

 

س- برخی از برنامه های تا ثیر گذار جلسه؟

ج- برنامه هایی که به اعضا خودباوری و اعتماد به نفس تزریق می نمود. اجرای برنامه ها توسط خود اعضای مبتنی بر مطالعه عمیق و آشنایی با نهج البلاغه، اخلاق، مقاله نویسی، شرح نهج البلاغه و تفسیر قرآن و مسابقات پرسش و پاسخ و سخنرانی اعضای جلسه.

 

س- مسئولیت های شما در دوران حضورتان در مسجد صاحب الزمان (عج) جنوبی چیست؟

ج- به عنوان یکی از سرگروه ها ی گروه های شش گانه در جلسه جوانان انجام وظیفه نمودم.

alt

س- تاثیر مسجد در زندگی؟

ج- بسیار موثر و سازنده بوده و برکاتی زیادی در زندگیم داشته است که بارها از پرتگاه های مختلف محافظت نموده است و از مشکلاتی که جوانهای دیگر دچار گشته اند محافظت کرده است. انس با مسجد تنهایی های زندگی ام و جوانی ام را پر کرده و هیچگاه مانع  حرکت و امید من نشده است و در سخت ترین شرایط تکیه گاهم بوده است.

 

س- نظرشما راجع به دوستان مسجدی؟

ج-  کم فایده ترین دوستان مسجدی از بهترین دوستان غیر مسجدی قابل اعتمادترند و رابطه با دوستان مسجدی زندگی را امیدورانه می کند و قدم بر صراط مستقیم را باعث می شود.

 

س- بهترین و بدترین خاطره شما؟

ج- بهترین خاطره من روز ورود به مسجد و جلسه قرآئت قرآن بود و بدترین روز روز جدایی از مسجد و جلسه برای رفتن به دانشگاه و شغل و رفتن از شهرستان جهت کار و زندگی بوده است .

س- پیام شما برای اعضای کنونی جلسات؟

ج- در همه حال مسجد را پایگاه خود نموده و استفاده ی صحیح از اوقات و ارتقای سطح علمی و عملی خود کرده و از فضای معنوی جلسات برای رسیدن به اهداف و تکامل معنوی خود استفاده کنند و  بدانند مسجد را بهانه ی ایستادن و توقف خود نکنند و اوقات را به بطالت نگذرانند از فضای معنوی مسجد در مراحل مختلف زندگی استفاده کنند.

 مسجد دوست خوب و مهربانیست مسجد توقف گاه خوبی نیست باید از فضای معنوی آن برای ارتقاع علمی استفاده بهینه کرد تا در آینده از بودن در مسجد اظهار پشیمانی ننمایند.

alt

س- اولین کلمه ای که پس از شنیدن کلمات زیر به ذهنتان می رسد بیان کنید؟

ج- قران: شاهد نقشه راه   

شهید: اخلاص- صداقت- ایمان     

مسجدصاحب الزمان جنوبی: پاتوق دلتنگیها

نماز: نماد ایمان و صبر

مسئول جلسه: رفیق – راز دار      

اردو: فرار از دوگانگی های دنیایی و پیش به سوی یک رنگی

 

س- دیدگاه شما راجع به پایگاه اینترنتی مسجد؟

ج- مکان بسیار خوب و راهی برای ارضای کنجکاوی نوجوانان و کنترل آنها در این عصر  سایبری و روش نوین و جهت دار برای بچه های مسجد که از سایتهای نامناسب دور باشند بشرطی که از یار مهربان(کتاب) دور نمانیم. از ابزار باید برای رشد کتاب خوانی استفاده کرد متاسفانه امروزه ابزار باعث بی نیازی از کتاب و مطالعه شده  است. تلاش  کنیم کار مطالعاتی و فکری و انس با کتاب خوانی بیشتر شود و تا بچه ها از درس و مدرسه فراری نشوند و اینطور نباشد که خانواده بخاطر عقب ماندگی بچه ها ی خود از درس و کتاب، از آمدن بچه هایشان به مسجد جلوگیری کنند.

alt

همچنین ببینید

alt

قاسم حاجی غلامرضا

س۱- خودتان را معرفی کرده و بفرمایید از چه سالی وارد مسجد شدید؟ من که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *