خانه / مصاحبه / پیشکسوتان / امیر انجام

امیر انجام

۱.خودتان رامعرفیکرده و بفرمایید از چه سالی وارد مسجد شدید؟

alt

 اینجانب عبدالامیرانجامازسال ۱۳۶۶وارد مسجد صاحب الزمان(عج) شدم اما واردشدن من از زمان دوره ی ابتدایی و

شاید هم زودتر باشد

۲.فضای جلسات قرائت قرآن در زمان شما چگونه بود ؟

 فضای بسیار صمیمی و دوستانه همراه با معنویت وانس باقرآن ودعا همه باهم یکدل و روراست ودر تمام برنامه های مسجد از قبیل کارهای تربیتی وبرنامه های دیگر فکری همه با هم شرکت میکردند ومدام سعی در پیشی گرفتن از انها داشتند .

 

۳.برخی از برنامه های تاثیر گذار جلسه ؟

برنامه های خود سازی  مثلا : سر زدن به همدیگر برنامه های تفریحی وزیارتی نماز اول وقت وضو قبل از خواب کلاسهای پرسش وپاسخایجاد رقابت بین بچه های جلسه با برنامه های ورزشی.

alt

۴. تاثیر مسجد در زندگی شما ؟

زندگی ما رنگ خدایی گرفته  وهمواره خود را در مسجد می بینیم واین تاثیر در زندگی وبچه های خودمان نیز هویدا شده است واینکه به ما آموخته که در زندگی صادق باشیم چرا که خود رمز موفقیت می باشد.

 

۵. نظر شما راجع به دوستان مسجدی ؟

حداقل این است که عاقبت به خیر میشوند وفکر نکنم در این روزگار غایب امرز که کمتر کسی پیدا میشود که بدون مزد کاری یا قدمی برای کسی بردارد بچه های مسجد خالصانه و بدون هیچ چشم داشتی وبا رضایت  این کار راانجام میدهند وبسیا ر خوشحال هستند  که ما باید قدر این خوبی را بدانیم .

alt

۶.بهترین وبدترین خاطره شما؟

بهترین خاطره ام برای اولین بار رفتن به مشهد مقدس در سال ۷۰  است  آن هم با جمعیت بسیار جلسه جوانان ونوجوانان با هم .  هر چند  با امکانات بسیار کم رفتیم ولی بسیار خوش گذشت و اما بدترین خاطره این بود که من یک شب وارد مسجد شدم  که خبر رسید  یکی از دوستان مسجدی  (روحش شاد عبد الرحیم ابیض نژاد ) در آب رودخانه غرق شده که خیلی ناراحت شدم .

 

۷ . پیام شما برای اعضای کنونی  جلسات قرائت قرآن ؟

اینکه جلسات قرائت ودعا  را حتی الامکان ترک نکنند و نماز اول وقت  از همه مهم تر است  که نباید ترک شود و تا می توانند از همدیگر دلجویی ومشکلات همدیگر را به کمک هم حل نمایند واین جز با باخبر بودن از حال هم میسر نمیشود  که راه حلش صله رحم میباشد.

 

۸. دید گاه شما راجع به پایگاه اینترنتی مسجد؟

 بسیار خوب است چراکه گنجینه های نهفته  در مسجد که وجود افراد مخلص وصادق وپرتلاش است برای دیگران (افراد خارج از مسجد ) روشن می شوند واز همه مهم تر مردم برای آمدن به مسجد تشویق وترغیب میشوند .

alt

همچنین ببینید

alt

قاسم حاجی غلامرضا

س۱- خودتان را معرفی کرده و بفرمایید از چه سالی وارد مسجد شدید؟ من که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *