خانه / اخبار / اخبار دزفول / فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا

به گزارش سرویس دانشجویی روناش ، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان صبح امروز در مراسمی که به مناسبت روز دانشجو در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با تبریک این روز به همه‌ی دانشجویان کشور، و اساتید اظهار کرد:‌خوشحالم که شانزده آذر امسال را در دانشگاهی حضور دارم که جزو نخستین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دولت یاز…

به گزارش سرویس دانشجویی روناش ، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان صبح امروز در مراسمی که به مناسبت روز دانشجو در سالن رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، با تبریک این روز به همه‌ی دانشجویان کشور، و اساتید اظهار کرد:‌خوشحالم که شانزده آذر امسال را در دانشگاهی حضور دارم که جزو نخستین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دولت یازدهم برای فعالیت مجدد محسوب می‌شود.

وی با اشاره به وقایع ۱۶ ْآذر ماه سال ۳۲ خاطر نشان کرد: ۱۶ آذر سرآغاز و نطقه عطف جنبش دانشجویی است. جنبش دانشجویی فراتر از بحث حزب و جناح و خط و به معنای حضور همه دانشجویان در عرصه‌ی فرهنگ و سیاست است.

روحانی با اشاره به سالگرد شهیدان روز ۱۶ آذر سال ۳۲ گفت: شهیدان شریعت رضوی، قندچی و بزرگ‌نیا دانشجویان به خون خفته‌ای هستند که پرچم حرکت دانشجویی را به احتزاز درآوردند.

رئیس جمهور کشورمان در ادامه با تاکید بر این که جنبش دانشجویی یک حرکت به هم پیوسته است به بیان ویژگی‌های جنبش دانشجویی در کشور پرداخت و تصریح کرد: جنبش دانشجویی هم برای استقلال و ضد استعمار است و هم برای آزادی و ضد استبداد. این جنبش همچنین هم برای وطن خواهی و عشق به وطن است و هم برای انواع ظلم ستیزی‌ها.

امروز کسی جنبش دانشجویی را منکر نمی‌شود

وی با بیان این‌که در دوره‌ای عده‌ای بودند و هنوز نیز هستند که شاید جنبش دانشجویی را باور نکرده بودند و اگر هم می‌دیدند، از سر نفرت روی بر می‌تافتند اظهار کرد: امروز روزگاری است که کسی جنبش دانشجویی را منکر نمی‌شود ؛گرچه برخی می‌خواهند این جنبش را به فضایی خاص منحصر کنند، اما اساس این جنبش حرکتی مستمر بوده و خواهد بود.

روحانی با تاکید بر این‌که جنبش دانشجویی به معنای حرکت یک جامعه بزرگ دانشگاهی در دوران مشخص است، اظهار کرد:‌ممکن است حزب ادامه داشته باشد و اعضای حزب تا آخر عمر عضو حزب باشد اما در جنبش دانشجویی دانشجو بودن به مفهوم لغوی ادامه دارد و به معنای عضویت در دانشگاه و دوره‌ی کسب دانش است.

جنبش دانشجویی حرکتی دائمی است

رئیس جمهور در ادامه با بیان این‌که جنبش دانشجویی از لحاظ پیوستگی یکی حرکت دائمی است، خاطرنشان کرد: در نهضت اسلامی دانشگاه جزو پیشتازان بوده است. دانشگاه از سال ۴۲ در کنار روحانیت حضور داشته و همان زمانی که بزرگان روحانیت در زندان رفتند، بزرگانی از دانشگاه نیز مثل بازرگان به زندان رفتند. همان دورانی که در مساجد سخنان انقلابی توسط بزرگان روحانی بیان می‌شد در دانشگاه نیز امثال طالقانی، شریعتی، مطهری، بهشتی و مفتح به صحنه آمدند و در برابر استعمار و مزدوران آنها مقاومت کردند. دانشگاه در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز پیشتاز بوده است.

از گوجه فرنگی گرفته تا مسائل هسته‌ای دولت را نقد می‌کنند

روحانی همچنین اظهار کرد: دانشجو باید منتقد،‌دیده‌بان و ناظر باشد. اگر نگذاشتند دانشجو انتقاد کند، لااقل نسبت به دولت انتقاد کند. دیوار دولت فعلا” از همه کوتاه‌تر است. هر کسی به هر بهانه‌ای از گوجه فرنگی گرفته تا مسائل هسته‌ای دولت را نقد می‌کند. دولت به انتقاد دلسوزانه و شرافتمندانه افتخار می‌کند، زیرا بدون نقد ما نمی‌توانیم پیشرفت کنیم. انتقاد، علم و پژوهش دو روی یک سکه هستند.

وی در ادامه با بیان این‌که دانشجو باید به دنبال پیشرفت علمی باشد، خاطرنشان کرد: با این وجود دانشجو باید نسبت به مسائل جامعه نیز حساس باشد و احساس مسئولیت اجتماعی داشته باشد. دانشجو در پی حکمرانی و تصرف میز قدرت نیست، بلکه دانشجو بهترین منتقد پرنشاط دولت است. حاکمیت نیز به نقد نیاز دارد. پیامبر (ص) و امام علی (ع) نیز از انتقاد استقبال می‌کردند.

دولت از نقد استقبال می‌کند

روحانی در ادامه با بیان این‌که دولت از نقد استقبال می‌کند و دانشجو نیز باید علاوه بر دانش‌پژوهی نسبت به جامعه حساس باشد، گفت: مگر می‌شود دانشجو نسبت به وضعیت آب، انرژی، محیط زیست، فرهنگ، آسیب‌های اجتماعی و نرم‌افزاری حساس نباشد؟ دانشجو در کلیات خود دنبال کار حزبی نیست و دانشگاه هم خانه احزاب نیست. البته ممکن است عده‌ای دانشجو هم عضو شاخه یک حزب باشند، اما حزب کار دیگیری می‌کند. دانشجو باید بفهمد در جامعه چه می‌گذرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی، حاکمیت ملی را به عنوان یک ارزش بزرگ و انقلابی در نظر گرفت و مردم‌سالاری نیز یک اصل بزرگ و حقوق اساسی تلقی شد. دیگر هیچ کس نمی‌تواند به گذشته بازگشت کند. در کشور ما صندوق رأی مبنای مشروعیت حقوقی و سیاسی است. ما نمی‌توانیم این حق سیاسی را کنار بگذاریم، بلکه باید از آن حراست کنیم.

وزیر علوم جدید ادامه دهنده راه عزیزان پیش از خود در دولت یازدهم خواهد بود

رئیس جمهور کشورمان در ادامه با تأکید بر این‌که دیگر در دنیایی نیستیم که بگوییم کاری با مردم نداریم و افکار عمومی و قضاوت عمومی کاری با ما ندارد، اظهار کرد: دیگر در دنیایی نیستیم که اگر در آن بخواهیم مسئولی را در دانشگاه‌ها تعیین کنیم به نظر دانشگاهیان بی‌توجهی کنیم و وزیری را برگزینیم و با صاحبان نفوذ نیز سر و سری داشته باشیم و از آنها رأی اعتمادی بگیریم تا وزیر بر مسند قدرت بنشیند.

روحانی با بیان این‌که مبنای دولت یازدهم این‌گونه نیست، افزود: مبنای دولت یازدهم از روز اول این بوده که در همه امور تخصصی با صاحبان نظر در آن امور مشورت داشته باشد و امروز بسیار خوشحال هستم که در طی رفت‌ و ‌آمدها به مجلس و در روند اخذ رأی اعتماد برای وزیر علوم در دانشگاه‌ها نظرسنجی‌های خوبی انجام گرفت و همه این نظرسنجی‌ها تأیید کردند که راه دولت یازدهم در دانشگاه‌ها مورد تأیید اساتید و دانشگاهیان است.

عهد ما با شما شکستنی نیست

وی همچنین با اشاره به اعتماد نمایندگان مجلس به محمد فرهادی به عنوان پنجمین وزیر پیشنهادی وزیر علوم در دولت یازدهم، خاطرنشان کرد: خط و راهی که دولت یازدهم تاکنون نسبت به دانشگاه‌ها داشته است یکی است و هیچ‌گاه از آنها بازگشت نخواهد کرد و وزیر علوم جدید نیز ادامه دهنده راه و مسیر عزیزان پیش خود در دولت یازدهم خواهد بود.

رئیس جمهور اضافه کرد: امروز همان راهی را ادامه می‌دهد که بنا بود میلی منفرد آن را ادمه دهد و نگذاشتند؛ بنا بود دکتر توفیقی ادامه دهد و نگذاشتند؛ دکتر فرجی دانا آمد و این راه را بر عهده گرفت ، اما ادامه راه برای وی ممکن نشد و همان راه را دکتر نجفی ادامه داد؛ همان راهی را که قرار بود دکتر نیلی احمدآبادی و دکتر دانش آشتیانی ادامه دهند.

روحانی در ادامه خطاب به دانشجویان با تأکید بر این‌که راه و مسیر ما همانی است که از روز نخست به شما وعده دادیم، گفت: عهد ما با شما شکستنی نیست.

دانشگاه‌ها راه‌حل به دولت ارائه دهند

وی در بخش دیگری با تأکید بر این‌که باید امروز در راهی که قرار داریم باید به یکدیگر کمک کنیم و در حل معضلات داخلی و خارجی دست به دست هم دهیم، با طرح این پرسش که اگر امروز مسائلی در داخل کشور داریم چه کسی باید آنها را حل و درباره آنها اعلام نظر کند، اظهار کرد: گرچه در مسأله اقتصاد اساتید دانشگاه از طریق بیان حضوری و نامه و ایمیل نظرات خود درباره تورم را به دولت اعلام کرده باشند، اما من دلم می‌خواهد که دانشگاه‌ها بیش از آنچه که تا به امروز فعال بودند برای حل معضلات کشور فعال شوند و اعلام نظر کنند و نقد دلسوزانه داشته باشند و راه‌حل به دولت ارائه دهند.

رئیس جمهور کشورمان همچنین با اشاره به تحقق وعده دولت در سال گذشته در مورد رساندن نرخ تورم به ۳۵ درصد و رساندن این رقم به ۲۵ درصد تا پایان سال جاری، گفت: امروز به مراتب پیشتر از هدفی هستیم که در سال گذشته اعلام کرده‌ایم و امروز تورم ما میان ۱۷ تا ۱۸ درصد است.

روحانی با بیان این‌که دولت در مسائل اقتصادی، سیاست خارجی و مسائل اجتماعی گام‌های بلندی را با کمک و همت دانشگاهیان برداشته است به اقدامات دولت در عرصه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: امروز جایگاه ایران در افکار عمومی دنیا و میان سیاستمداران با چند سال اخیر زمین تا آسمان متفاوت است و مردم سراسر جهان به فضا و امنیت ایران اعتماد کرده‌اند.

وی با اشاره به حضور گردشگران خارجی در کشور، خاطرنشان کرد: ما امروز مشاهده می‌کنیم که هتل‌های کشور که در سال ۹۱ خالی بودند و در سال ۹۲ تا حدی رونق پیدا کرده بود در سال جاری هیچ هتل قابل ذکری به ویژه در مناطق گردشگری جای خالی ندارد و این هتل‌ها حتی تا سال آینده نیز رزرو شده‌اند.

برخی باید از منافع زودگذر خود بگذرند

رییس‌جمهور در ادامه با بیان این‌که صدها و هزاران شرکت منتظر شرایط آینده هستند تا وارد ایران شوند و کشور را به لحاظ سرمایه تامین کنند، خاطرنشان کرد: اما عده‌ای از این وضع خوشحال نیستند. آنها باید از منافع زودگذر خود بگذرند. سیاست خارجی ما هر چه موفق شود نفع آن به همه مردم می‌رسد. آنهایی که امروز مسئول سیاست خارجی هستند افرادی انقلابی بوده و بعضا چهره‌هایی هستند که سوابق آنها در انقلاب به روزهای اول آن باز می‌گردد.

روحانی در ادامه گفت: عده‌ای تازه به دوران رسیده که ما هم به آنها احترام می‌گذاریم لازم نیست نسبت به آینده و ارزش‌های اسلام و انقلاب دل‌نگران باشند.

دنیا باور دارد مذاکرات جدی، منطقی و رو به جلو است

وی با بیان این‌که امروز دنیا باور دارد مذاکرات جدی، منطقی و رو به جلو است، افزود: دنیا قبول دارد جمهوری اسلامی مسلح به سلاح منطق و عقلانیت است. امروز همه قبول دارند ایران ضد خشونت و افراطی‌گری است. پیشنهاد جمهوری اسلامی برای جهان عاری از خشونت و افراطی‌گری در مجمع سازمان ملل با اتفاق آراء و مخالفت دو سه کشور مثل آمریکا و اسرائیل به تصویب جهانی رسیده است.

خواهش می‌کنم از دولت نقد کنید

رییس‌جمهور همچنین با اشاره به این‌که من به قولی که به مردم در همه زمینه‌ها دادم پایبند هستم، گفت: هر جا منافع ملی، امنیت ملی و حقوق ملت در پیش باشد، نه از انتقاد می‌ترسیم و نه از تخریب و نه فریاد و از هیچ سر و صدایی باک نداریم. راه ما همان است که گفته‌ایم. البته ما به همفکری و همراهی نیز نیاز داریم. من خواهش می‌کنم از دولت نقد کنید و همچنین از دولت حمایت کنید. ما بدون نقد و حمایت به نقطه نهایی دست نمی‌یابیم.

به گزارش ایسنا، وی در پایان افزود: من از تلاش دکتر هاشمی و فرهادی برای ادامه راهی که جزو مطالبات مردم است تشکر می‌کنم.


۱۰ نماینده از طرف دانشجویان مطالبات و پیشنهادات خود را مطرح کردند؛

حاشیه های روز دانشجو با حضور روحانی

مراسم امسال بزرگداشت روز دانشجو با حضور رییس دولت تدبیر و امید در دانشگاهی برگزار شد که دولت یازدهم آن را سال گذشته احیا کرد.

به گزارش سرویس دانشجویی روناش و به نقل از ایرنا، دانشگاهیان، نخبگان علمی و برگزیدگان فرهنگی کشور امروز ۱۶ آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی ایران میزبان حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی بودند و از میهمان خود پرشور و گرم استقبال کردند.

** رییس جمهوری ساعت ۱۰ و ۱۰ دقیقه با استقبال گرم شرکت کنندگان در این مراسم بویژه دانشجویان وارد مرکز همایش های رازی شد. دانشجویان هنگام ورود روحانی با کف زدن طولانی از وی استقبال کردند.

** مرکز همایش های رازی مملو از جمعیت است و شماری از دانشجویان نیز ایستاده اند و تعداد زیادی دانشجو خارج از سالن از طریق نمایشگر این مراسم را مشاهده می کنند.

** هنگام ورود رییس جمهوری به سالن جمعی از دانشجویان فریاد زدند: «روحانی زنده باد».

** در جایگاه این سالن دو دست نوشته بزرگ نصب شده است که بر روی آن ۱۶ آذر به رنگ پرچم جمهوری اسلامی ایران نقش بسته و در کنار آن سه عبارت «امید، عقلانیت و پیشرفت» مشاهده می شود.

** در گوشه دیگر از جایگاه نیز دست نوشته ای، منقش به حرم مطهر امام حسین (ع) و عبارت اربعین حسینی است.

** مجری در ابتدای برنامه اعلام کرد که دانشجویان از نمایندگان و منتخبانی از کانون ها و تشکل های دانشجویی فرهنگی، هنری، اجتماعی، بسیج، ورزشی، سیاسی، صنفی و نشریات دانشجویی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور دارند.

** نمایندگان تشکل های مختلف دانشجویی پیش از سخنان رییس جمهوری مسایل و مشکلات دانشجویان و دانشگاه ها را در حضور روحانی رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند.

**در این مراسم سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمد فرهادی وزیر جدید علوم، تحقیقات و فناوری شرکت دارند.

** دانشجویان مسوول هماهنگی و انتظامات مراسم با نصب نواری بر سرشانه خود با این عبارت «امید، عقلانیت، پیشرفت» نظم مراسم را برعهده دارند.

**رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران نخستین سخنران مراسم بود و پس از آن ، حدود ۱۰ نماینده و منتخب از کانون ها و تشکل های دانشجویی در حوزه های فرهنگی، هنری، اجتماعی، بسیج، ورزشی، سیاسی، صنفی، مذهبی و نشریات در حضور رییس جمهوری مطالبات، خواسته ها و پیشنهادات خود را بیان کردند.

**رییس جمهوری در حین سخنرانی خود گفت از همین جا به وزرای مربوطه می گویم کل مطالبی که امروز این جا بیان و نقد شد، بررسی کنید و نتیجه را به من گزارش دهید که هر چه شدنی است ما انجام دهیم.

** به گفته مجری برنامه، قرار بود از بین تشکل های اصولگرایی و اصلاح طلبی هر کدام جداگانه یک نفر سخنرانی کند، که اصلاح طلبان یک نماینده را برای سخنرانی انتخاب کردند اما اصولگرایان اعلام کرده بودند که می خواهند نماینده هر ۴ تشکل اصولگرایی سخنرانی کند، در غیر این صورت، هیچ نماینده ای از آنان سخن نخواهد گفت که به دلیل کمبود وقت به آنها گفته شد یک نماینده از آنان سخنرانی کند، اما آنها نپذیرفتند؛ بنابراین، از سخنرانی نماینده اصولگرا محروم شدیم.

**پس از پایان سخنان نمایندگان دانشجویی؛ نماهنگ «ایران ما»؛ اثری بی نظیر از زنده یاد «محمد نوری» به نمایش گذاشته شد که در آن تصاویری از امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب، شهیدان رجایی و باهنر، شهدای هسته ای، سرلشکر سلیمانی، دکتر شریعتی، شهید صیادشیرازی، مراسم تنفیذ تمامی روسای جمهوری پس از بنی صدر، تصویر دکتر حسابی وبسیاری دیگر به نمایش گذاشته شد که تشویق دانشجویان حاضر در مراسم را به همراه داشت.

**هنگام پخش این نماهنگ و نمایش تصاویر دکتر مصدق، شریعتی ، چمران، دکتر حسابی، سید محمد خاتمی و علی مطهری، دانشجویان با کف و سوت و تشویق طولانی ابراز احساسات کردند.

** مجری هنگامی که از رییس جمهوری درخواست کرد برای سخنرانی به پای تریبون بیاید؛ این دو بیت شعر را خواند؛ ما را به در میـکده راهی بدهید- وز آفت آسمان پناهی بدهید- مستان به زمستان سر گرمی دارند – ما را هم ازین نمد کلاهی بدهید.

** دانشجویان هنگام سخنرانی رییس جمهوری بسیاری از نکات کلیدی سخنان وی را مورد تشویق قرار دادند و البته گاهی نیز شعارهایی سر می دادند که از آن جمله می توان به جملات زیر اشاره کرد:

– خوشحالم در شانزدهم آذر امسال در دانشگاهی حضور دارم که جزو نخستین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دولت یازدهم برای فعالیت مجدد ÷رافتخار آن، بودیم.

– در نهضت اسلامی همه جا دانشگاه جزو پیشتازان حرکت بود. از سال ۴۲ دانشگاه حضور داشت و فعال بود؛ همان زمانی که بزرگانی از روحانیت و بزرگانی از دانشگاه همچون مهندس بازرگان به زندان رفتند.

– آن دورانی که در حوزه های علمیه، مساجد و منابع، سخنان انقلابی وحرکت انقلابی توسط بزرگان روحانیت به رهبری امام ادامه یافت در دانشگاه هم امثال طالقانی ها ، شریعتی ها، مطهری ها ، بهشتی ها، مفتح ها به صحنه آمدند و سخن گفتند و در برابر استبداد و حامیان خارجیان آنها و استعمار و مزدوران داخلی آنها ایستادگی و مقاومت کردند.

– دانشجو باید منتقد باشد، باید دیده بان و ناظر باشد، دانشجو باید نظارت کند، اگر هم دانشجو را نگذاشتند جایی انتقاد کند، لااقل نسبت به دولت انتقاد کند.

– اگر من می خواهم مسوولی را تعیین کنم نسبت به دانشگاه، به نظر دانشگاه چه کار دارم. وزیری را بر می گزینم با صاحبان نفوذ هم سر و سری خواهم داشت و رای اعتمادی می گیریم و او هم بر مسند قدرت می نشیند که مبنای این دولت این چنین نیست. دانشجویان در این قسمت از سخنان رییس جمهوری علاوه بر دست زدن، با شعار روحانی متشکریم ، وی تشویق و تایید کردند.

– بسیار خوشحالم در این رفتار و آمدها، رای اعتمادها در مجلس؛ یک نظرسنجی بسیار خوبی در دانشگاه ها صورت گرفت و آن نظرسنجی تایید کرد راه دولت یازدهم در دانشگاه ها مورد تایید اساتید و دانشجویان است.

– دکتر فرهادی ادامه دهنده راه و مسیر عزیزان پیشین خود در دولت یازدهم خواهد بود؛ همان راهی که بنا بود میلی منفرد طی کند و نگذاشتند. بنا بود دکتر توفیقی ادامه دهد و نگذاشتند، دکتر فرجی دانا آمد و بر عهده گرفت، ادامه راه برای دکتر فرجی دانا ممکن نشد، همان راهی که دکتر نجفی ادامه داد. همان راه را قرار بود دکتر احمدی ادامه دهد و همان راه را قرار بود دکتر دانش آشتیانی ادامه دهد. امروز دکتر فرهادی همان راه را ادامه خواهد داد.

** طی مراسم ، سرود ‘یار دبستانی من’ در محوطه دانشگاه علوم پزشکی ایران پخش می شد.

** وزرای علوم و بهداشت، حسین فریدون دستیار ویژه و حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهوری، روحانی را در بدو ورود به سالن همراهی می کردند.

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا width=

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا width=

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا width=

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا width=

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا width=

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا width=

فرهادی راه گـذشـتـه را ادامـه خواهد داد؛ رئیس‌جمهور: تازه‌‌‌ به‌ دوران‌ رسیده‌ها دل‌نگران نباشند/عهدما با شما شکستنی نیست+تصاویر و حوا width=

—————————-

دسته بندی : ۱۶ آذر ۹۳

همچنین ببینید

پرچم مطهرحرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) درسبزقبا برافراشته شد+تصاویر

به گزارش دزمهراب پرچم متبرک حرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) که به دزفول منتقل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *