خانه / نشریه / معارف اسلامی / کنترل ذهن کودکان به دست …

کنترل ذهن کودکان به دست …

altفیلم‌های دیزنی و نمادهای شیطانی
نمادهای شیطانی و جادوگری دیگر چنان عادی شده‌‌اند که در فیلم‌های هالیوودی بدون هیچ گونه اعتراض و یا حتی نقدی به نمایش گذارده می‌شوند. دیزنی نیز که بخش اعظمی از فعلیت‌های خود را معطوف به کودکان نموده است سهم بسزای در ترویج این نمادها دارد. برای مثال، در ۱۵ دقیقه ابتدایی فیلم نارنیا بینندگان با شخصیتی به نام آقای تومنوس (Mr. Tumnus) آشنا می‌شوند.

این شخص ظاهر پان (Pan) را دارد که خدای باروری در ادیان غیرتوحیدی و مشرکانه محسوب می‌شود. در این فیلم اگرچه این کاراکتر شخصیتی دوست داشتنی و مثبت است اما هر کشی که اندک آشنایی با فرقه‌های شیطان‌پرستی دارد می‌داند که خدای پان نماد شهوت‌پرستی و بی‌بند و باری است. از دیگر فیلم‌های اخیر شرکت والت‌دیزینی مجموعه بسیار مشهور هری‌پاتر است که در سراسر آن با دیدی مثبت به پدیده سحر و جادوگری که در تمام ادیان توحیدی مورد تقبیح واقع شده، نگریسته شده است.

متأسفانه این دو فیلم و دیگر آثار دیزنی و سایر شرکت‌ها که حاوی پیام‌های مخربی بوده و به آهستگی اذهان کودکان ما را در جهتی که خود می‌خواهند شکل می‌دهند، در کشور ما نیز به طور گسترده‌ای پخش می‌شوند. نمونه‌های اینچنین در مورد رواج آیین‌های شیطانی و جادوگری در محصولات شرکت دیزنی به کرات قابل مشاهده است.
شخصیت تومنوس در فیلم نارنیا (سمت راست) خدای باروری و شهوت “پان” (سمت چپ)

پیام‌های زیرآستانه در کارتون‌های دیزنی
علاوه بر تبلیغ ایجاد روابط بین دختران و پسران حتی خردسال در کارتون‌ها و فیلم‌های دیزنی که به طور علنی در محصولات این شرکت قابل روئیت هستند، در برخی موارد طراحات این شرکت اقدام به ارائه صحنه‌هایی کرده‌‌اند که بدون شک به منظور تأثیر بر ناخودآگاه بینندگان طراحی شده‌اند و شاید به نوعی آزمایش نظریه پیام‌رسانی زیرآستانه (Subliminal message) بودند تا میزان واکنش عمومی و تأثیرگذاری این نوع روش‌ها سنجیده شود.

پیام‌رسانی زیرآستانه یا ناخودآگاه نوعی روش تبلیغاتی است بدین صورت که پیامی را داخل محتوای یک تصویر یا عکس جاسازی می‌کنند به گونه‌ای که شما متوجه آن نمی‌شوید اما این پیام به صورت خودکار در ناخودآگاه شما نقش می‌بندد.

ترویج فساد و بی بند و باری در انیمیشن های والت دیزنی
در محصولات دیزنی به کرات به واژه “سکس” برمی‌خوریم که در انمیشن‌های این شرکت به مانند “شیر شاه”، گنجانده شده‌اند. در یکی از صحنه‌های انیمیشن “پری کوچک” کشیش داستان در حال انجام مراسم ازدواج حرکت بسیار ناشایستی انجام می‌دهد. پس از اعتراضاتی که به این امر صورت گرفت صحنه مذکور اصلاح گردید. در انیمیشن “نجات‌گرها” در صحنه‌ای با تصویر زنی مواجه می‌ویم که قسمت بالای بدنش عریان است. از این نوع تصاویر که یا به صورت تنها چند فریم و یا به عنوان بخشی حاشیه‌ای از تصویر در تولیدات دیزنی به نمایش گزارده شده‌‌اند، نمونه‌های بسیاری موجود است.

تصاویر ضد عربی
شرکت دیزنی، تحت هدایت مالک یهودی خود ایزنر و با انعکاس انگیزه‌های صهیونیستی مدیریت عالی خود، در سالیان گذشته تصاویری تولید نمود که حاوی توهین آشکار به ملت عرب بودند. برای مثال ، در فیلم سال ۱۹۹۴ با عنوان “بازگشت جعفر”، به عرب‌های دماغ عقابی با عنوان “راسوهای بیابان” اشاره می‌شود.
در فیلم “پدر عروس ۲″، یک شخصیت نفرت‌انگیز عرب به نام حبیب وجود دارد. فیلم “کازام” (۱۹۹۶)، که توسط استدیوی تا‌چ‌استون (Touchstone) شرکت دیزنی تولید شد شامل تعدادی شخصیت عرب پست و نالایقاست. یکی از این شخصیت‌ها یک دلال بازار سیاه به نام مالک است. دیگر فیلم‌های اخیر ضدعرب شرکت دیزنی عرب عبارتند از “هم‌اکنون در ارتش” و “جی‌آی‌جین”.

اعلان جنگ اقتصادی به دیزنی
برخی از میلیون‌ها آمریکایی که دیزنی به صورت پنهانی به جنگ ارزش‌های اخلاقی آنها رفته است تصمیم به نبرد گرفته‌اند. از مهمترین این اقدامات می‌توان به اعلان جنگ اقتصادی دو سازمان مسیحی بزرگ آمریکا یعنی سازمان کلیسای کاتولیک و بابتیست‌های جنوبی علیه والت‌دیزنی اشاره نمود.

در سال ۱۹۹۶، “اتحادیه کاتولیک حقوق مدنی و مذهبی” اعلام نمود که از هر نوع ابزار قانونی به مانند بایکوت محصولات استفاده خواهد نمود تا شرکت دیزنی را وادار نماید به جنگ خود با ارزش‌های دینی خاتمه دهد. این گروه‌ها حمله شرکت به ارزش‌های سنتی و خانوادگی و بالاخص ترویج همجنس‌بازی را از دلایل بایکوت محصولات آن عنوان نمودند. با این حال ظاهرا این نوع تحریم‌ها تأثیر چندانی نداشته‌اند زیرا محصولات و تولیدات شرکت دیزنی به صورت بسیار گسترده‌ و تحت عنوان شرکت‌های فرعی دیزنی پخش می‌گردند و البته مهمترین علت را می‌توان بی‌اطلاعی و انفعال افکار عمومی خواند.

والت دیزنی در۵ دسامبر سال ۱۹۰۱ در شیکاگو دیده به جهان گشود. او از یک خانواده کشاورز بود.از کودکی به آموختن نگارگری پرداخت. در جنگ جهانی اول راننده آمبولانس بود.او پس از جنگ به تبلیغات تلویزیونی پرداخت. در سال ۱۹۲۲ با کسی به نام اوب ایورکز شرکتی به راه انداخت.در ۱۹۲۳ به هالیوود رفت و آغاز به ساخت کارتون کرد. نخستین کار بزرگش آفرینش چهره‌ای به نام میکی ماوس بود. در ۱۹۳۰ بسیار نامدار شده بود. وی در ۱۹۳۷ نخستین فیلم بلند پویانمای خود به نام سپیدبرفی را ساخت. وی همچنین کارگاهی فراهم کرده بود که در آن به اموزش پویانماگران می‌پرداخت. وی در ۱۷ ژوئیه ۱۹۵۵ دیزنی‌لند را گشود.

شرکت والت‌دیزنی (The Walt Disney Company) یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های رسانه‌ای و سرگرمی جهان است.

این شرکت در ۱۶ اکتبر ۱۹۲۳ به وسیلهٔ دو برادر، «والت» (Walt) و «روی او.» (.Roy O) دیزنی، به عنوان یک استودیو کوچک انیمیشن‌سازی تأسیس شد و چندی بعد به یکی از بزرگ‌ترین استودیوهای هالیوود، صاحب یازده شهر بازی و چند شبکه تلویزیونی از جمله ای‌بی‌سی تبدیل شد. این شرکت در سال ۱۹۳۰ با کمک شرکت کلمبیا پیکچرز موفق به عرضه مجموعه تلویزیونی کارتونی میکی ماوس شد.

دفتر مرکزی شرکت دیزنی و امکانات اصلی تولید آن در کالیفرنیا، در استودیوی والت دیزنی (بربنک) قرار دارند. این شرکت یکی از اعضای میانگین صنعتی داو جونز است و در سال ۲۰۰۶، مبلغ ۳۴٫۳ میلیارد دلار درآمد داشته‌است. تا سال ۱۹۵۵، شرکت دیزنی فقط روی فیلم‌های کارتون کار می‌کرد. شرکت دیزنی از سال ۲۰۰۲ توسط «دیک کوک» اداره می‌شود.

همچنین ببینید

چرا به امام عصر(عج) ربیع الانام می گویند؟

یاصاحب الزمان(عج)! باز بهار رسید و «تو» بهار انسانها نیآمدی. فصل نو شد و باز …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *