خانه / نشریه / چهار سوي علم / امکانات جالب گوشی های ارزان قیمت

امکانات جالب گوشی های ارزان قیمت

altشاید هنوز این صدا برای شما آشناست(زنگ گوشی های ساده). این آواز، نه فقط زنگ تلفن های همراه اولیه، که زنگ پیشرفت تکنولوژی در حدود ۱۵ سال قبله. زمانی که به گوشی ها امکان استفاده از بلندگو یا همون آیفون اضافه شد، خیلی ها متعجب شدند. اما روند پیشرفت تلفنهای همراه همینطور سریع و سریعتر می شد.

به گوشی ها امکان پخش موسیقی اضافه شد، صفحاتشون رنگی شد، دوربین هاشون پیشرفت کرد و این گوشی، مسیر آینده ی تکنولوژی و حتی رایانه ها رو به کلی تغییر داد. به آیندگان نشون داد که تلفن همراه میتونه مثل کامپیوتر بشه و از سیستم عامل استفاده کنه. تا امروز که با سیستم عامل های متنوع و انواع نرم افزار ها ما داریم زندگی میکنیم و آروم آروم داریم گذشته رو فراموش میکنیم. گذشته ای که برای خریدن یه سیم کارت باید صف می ایستادیم و از چند میلیون تا چند صد هزار تومن پول ناقابل رو به یه سیم کارت میدادیم تا بعد از ماه ها انتظار، ما هم صاحب تلفن همراه بشیم. با وجود اینکه در سال ۱۳۹۰ خیلی چیزها عوض شده، اما هستند وسایلی که ظاهر قدیمی شون رو حفظ کردند. منظورم گوشی های ارزان قیمت این روزهاست. شاید خیلی ها فکر کنند که با این تنوع نرم افزارها و گوشی های هوشمند، این وسایل جایی ندارند.اما تولید کننده های بزرگ بخش عمده ای از سودشون رو از این وسایل که با وجود ارزون بودن، فروش فوق العاده ای دارند به دست می آرند. پس تولید کننده ها حواسشون به این گوشی های جمع و جور هست. صحبت ما الان درباره ی گوشی های زیر ۶۰-۷۰ هزار تومان در بازاره. میخوایم چند تا از قابلیتهای این ابزارها رو با هم مرور کنیم. قابلیتها و کارهایی که گوشی های هوشمند و گرون قیمت امروزی، بدون استفاده از نرم افزارهای جانبی، از انجامش عاجزن.

اما همیشه نرم افزار های مجزا که در یه گوشی نصب میشند، نمیتونند کارها رو به درستی و با دقت نرم افزار های خود یه سیستم عامل انجام بدن. مثل بعضی نرم افزار های مدیریت تقویم روی گوشی های هوشمند. این نرم افزار ها مثلاً باعث میشه که به جای استفاده از خود نرم افزار تقویم گوشی، شما از تقویم دیگه ای استفاده کنید و مثلاً برای زمانی که از امکانات یکجا، مثل “سیری” قرار هست استفاده بشه، شما نتونید به ورودی های تقویمتون دسترسی داشته باشید. حالا اگه مثلاً برای اون نرم افزار مشکلی پیش بیاد، یا بخواید از امکانات دیگه ای مثل بکاپ گرفتن استفاده کنید، مجبورید بین بکاپ و مدیریت پیامها، یکیش رو انتخاب کنید. اما برای جلوگیری از این اتفاق، ساده ترین راه استفاده از امکانات خود سیستم عامله. از اونجایی که گوشی های ارزون قیمت تر، امکان نصب نرم افزار رو ندارند، یه سری امکانات رو اجباراً تولید کننده، در خود اونها تعبیه کرده.

{xtypo_info}یکی از امکانات این گوشی ها که خیلی هم به درد بخوره، امکان ارسال پیامک در زمان آینده هست.{/xtypo_info}

فرض کنید دیر وقته و میخواین به دوستتون یه مطلبی رو یادآوری کنید و از طرفی هم نمیخواید نصف شب پیام رو بفرستید حالا با این ابزار بعد از تایپ پیامک، گزینه ی ارسال با تاخیر رو انتخاب می کنید و ساعت رو روی ۷ صبح و تاریخ رو، صبح فردا تنظیم میکنید. به همین سادگی. حالا صبح ساعت ۷ پیامک برای اون ارسال میشه.

شاید پیامک های تبلیغاتی اعصاب شما رو خورد کرده، البته ما که مشکلی با این پیامها نداریم. اونهایی که مشکل دارند، کافیه اون شماره تلفن رو در این گوشی ها به عنوان شماره ی بسته شده تعریف کنن.

حالا پیامکهای این گروه از ارسال کننده های پیامک به پوشه مخصوصی که اتفاقاً نزدیک اینباکس یا همون صندوق ورودی هم هست منتقل میشه. مزیتش هم اینه که این پیامها به گوشی شما میرسه، اما گوشی شما نه زنگی میزنه و نه بوقی. بی سر و صدا همه اش یکجا جمع میشه و بعداً هر موقع که حوصله داشتید، مثل وقتی که توی ترافیک یا صف اتوبوس هستید، میتونید همه رو یکجا بخونید.

اما این یکی دیگه خیلی خوبه.امکان قرائت ساعت. یعنی ساعت گویا.نه، لازم نیست که به ۱۱۹ زنگ بزنید. کافیه تا دکمه ی کوچیکیو که برای همین کار تعبیه شده رو فشار بدید. (ستاره رو فشار بدین) حالا گوشی ساعت رو براتون و با صدای بلند میگه. این ساعت گویا یک کاربرد دیگه هم داره. کافیه تا ساعت گویا رو به عنوان زنگ بیدار باش صبح تعریف کنید. حالا صبحها، به غیر از اینکه از خواب بیدار میشید، بدون زدن عینک یا ماساژ چشمها، از ساعت هم با خبر شدید. البته همون طور که مشخصه این ساعت وقتی به درد میخوره که به فارسی بشنویدش. خوب برای اینکه فارسی بشنوید باید دقت کنید و گوشی ای رو تهیه کنید تا منوی فارسی داشته باشه تا بتونه براتون به فارسی ساعت رواعلام کنه. امکانات دیگه ای هم هست که اونها هم جالبه. شما اگر این گوشی ها رو از مراکز معتبر و با گارانتی رسمی بخرید، از اونجا که فارسی سازی اونها به شکل اصولی و توسط خود تولید کننده انجام شده، از تقویم هجری شمسی هم در اکثر این گوشی ها بهره مند هستید. این یکی رو من تا الان توی هیچ گوشی هوشمندی ندیده ام. شما در همه جا از تقویم هجری شمسی و کاملاً کاربردی بهره مند هستید. مثلاً در کنار پیامکهاتون، تاریخها قابل استفاده هستن. مثلاً فلان پیامک رو، روز پنج شنبه ۶ بهمن دریافت کردید یا تماس هفته ی قبل شما دقیقاً مربوط میشه به ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه پنج بهمن. این باعث میشه که شما خیلی راحت تر از گوشیتون استفاده کنید. در حالی که در گوشی های هوشمند، بعد از اینکه تاریخ پیامک رو دیدین، تازه باید به نرم افزار دیگه ای تشریف ببرید و تاریخ رو تطبیق بدین که مثلاً متعلق بوده به فلان روز هجری شمسی. فقط همون طور که گفتیم، از اونجا که بعضی از این گوشی ها در مراکز نا معتبر و به شکل غیر اصولی هم فارسی میشن، بهتره موقع خرید کاملا دقت کنید.

در کنار تمام این ویژگی ها، امکان استفاده سریع از چراغ قوه فقط، رادیو، در بعضی موارد پشتیبانی از دو سیم کارت، و در کنار این ویژگی ها هم، ارزون بودن و سبک بودن رو جا بدید.اما این گوشی ها، مشکلاتی هم دارن. تعداد مخاطبینی که می تونید در دفتر تلفن گوشی ثبت کنید، به ۲۵۰ یا ۵۰۰ نفر محدوده. البته این محدودیت بستگی به کاربر این گوشی ها هم داره. چرا که برای خیلی ها، تعداد کل دوست و آشناها به ۱۰۰ نفر هم نمیرسه. محدودیت بعدی، عدم امکان تهیه نسخه پشتیبانه. شما امکان بکاپ گیری از دفتر تلفنتون رو در بعضی از این گوشی ها ندارید. البته برای رفع این مشکل هم تا حدودی راهی هست. کافیه مخاطبین رو در سیم کارت ذخیره کنید. با مطالبی که ارائه شد، قصد داشتیم این رو بگیم که همه ی امکانات خوب، لزوماً مخصوص گوشی های گرون قیمت نیست و بهتره که گوشی مورد نظرتون رو، بسته به نوع استفاده تون انتخاب کنید، تا نه تنها هزینه اضافه نکرده باشید، بلکه اگه اتفاقی هم برای گوشی تون افتاد، کمتر ناراحت شید.

همچنین ببینید

گلی که موجب حیرت‌دانشمندان شد+عکس

دنیای گیاهان بسیار بزرگتر از آن چیزی است که ما می دانیم. هر روز گیاهانی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *