خانه / مصاحبه / پیشکسوتان / محمدحسن نورالدینی

محمدحسن نورالدینی

۱محمدحسن نورالدینی-لطفا خودتان را معرفی کرده و بفرمایید از چه سالی وارد مسجد شدید؟

ج- محمدحسین نورالدینی هستم. در حال حاضر بنده ۳۷ سال سن دارم و از سال۶۴ وارد مسجد صاحب الزمان (عج)شدم. ورود من به مسجد مصادف  با دیدار شهدایی همچون شهیدان علیمحمد خروسی نژاد و مسعودشاحیدر و حبیب وکیلی.

در حال حاضر مدیریت کلاسهای دانشگاه پیام نور دزفول را بر عهده دارم و مشغول تحصیل در  رشته کارشناسی علوم تربیتی شاخه مدیریت آموزشی(ترم هفتم) هستم. از سال ۶۴ تا حال حاضر در تمام مقاطع مختلف جلسات مسجد حضور داشته ام فقط  2 سال سربازی که از سال ۱۳۷۳ تا ۷۵ در مسجد حضور نداشته ام که همان موقع هم تمام مرخصی ها بلافاصله به مسجد آمدم.

۲-فضای جلسات قرائت قرآن د ر زمان شما؟

ج- در گذشته کیفیت برنامه ها عالی بود. فضای جلسه سرشار  از معنویت و با هم بودن و از احوال همدیگر خبر داشتن جز اصول جلسه بود. داشتن اخلاق شایسته  و احکام اسلامی از وی‍ژگیهای بچه های جلسات آن زمان بود.

۳- برخی از برنامه های تاثیرگزار جلسه؟

ج-صمیمیت و احترام گذاشتن به هم همدیگر از برنامه های تاثیرگزار در آن زمان بود یعنی در یک کلام اتحاد و وحدت بین بچه ها در همه زمینه ها موج می زد. اختلافی اگر بود مقطعی بود و به درازا  نمی انجامید.

۴-مسئولیت های شما؟

ج-مسئولیت امور فرهنگی ،نوارخانه و کتابخانه ، واحد شهدا ، جانشین پایگاه و بعد هم چند سالی به سمت فرمانده پایگاه بسیج مسجد از جمله مسئولیت های من در مسجد بود که انشا الله خدا قبول فرماید.

از جمله بهترین و زیباترین کارهایی که از انجامش لذت می بردم ، تلاش در جهت برگزاری  اردوهای جلسات از جمله تهیه وسیله ایاب و ذهاب و کارهایی که در حین برگزاری اردو باید انجام می شد، بود.

۵- تاثیر مسجد در زندگی شما؟

ج- مسجد در زندگی من تاثیر به سزایی داشته است.من هر چه دارم از دعای خوبان در این مسجد نصیبم شده است.

بعضی ها می گویند جوانیمان درمسجد به بطالت گذشت و  ای کاش نبودیم ولی من میگویم که این حرف اشتباه بزرگی است
 و این افراد قدر و منزلت خود را ندانسته اند. ما هر چه داریم از  مسجد داریم. انسان باید بداند  چگونه از مسجد استفاده کند.

 

۶- نظر شما درباره دوستان مسجدی؟

ج- آنهایی که ماندند خوبند و آنهایی که پشت سرشان را نگاه نمی کنند. . . . . . .؟بماند

و اما آنهایی که ماندند و دیر یا زود یک سری به مسجد و دوستان می زنند زیبا نگاه می کنند و از دیدن همدیگر لذت می برند.

بنده که اینجور هستم اختلافاتی وجود دارد ولی آنی و زودگذر هستن بایدبدانیم چجوری به قضیه نگاه کنیم.

۷-بهترین و بدترین خاطره شما در مسجد؟

ج-  خاطرات که زیاد هست. بهترین خاطرات من را  لحظات با دوستان بودن می دانم به خصوص  آن موقع که جلسات گروهی(گروه حزب الله) برگزار می شد و عیب و نقصی که در یک هفته بین برادران بود در یک ساعت جلسه گروهی تذکر داده می شد و رفع می گردید. گروه ما محکم بود و مدام دوستان حسودیشان می شد که چرا این گروه . . . . .؟

بدترین خاطرات من از دست دادن دوستان خوبم مانند سرگروه خوب خودم آقای مرحوم علی فائزی نیا و امید جانبازان بود که علی بعد از زیارت امام رضا (ع)خداحافظی کرد و امید بعد از قبول شدن ایشان در کنکور در حین تصادف به لقاءالله پیوست.گفتم خاطرات زیاداست خیلی . . . . .؟

۸. پیام شما برای اعضای کنونی جلسات؟

ج- پیام من به اعضای جلسات تلاش برای  شکوفایی استعدادهایشان است و به بچه هایی  که مسؤلیتی برگردن دارند توصیه می کنم که به دور از هر ناخالصی، کینه و غرور فقط برای رضای خدا و به نحو أحسن آن مسئولیت را انجام دهند خوب درس بخوانند و در فعالیت هایی که مسؤلین مسجد بر عهده ی آنان می گذارند به نحو أحسن انجام دهند به دور از هیچ گونه حسادت فقط برای خدا .

جا دارد تشکر  و خدا قوت  بگویم به تمامی برادرانی که تا حال حاضر پای کارهای مسجد  مانده اند همچون برادران علی سعادت خواه، علی خامسی ،علی معینی و به خصوص حاج آقا انصاری و  همچنین برادر  رضا صحتی که به جای من در  بسیج  فعالیت زیادی انجام می دهد،  تشکر می نمایم.

 

۹- اولین کلمه ای که پس از شنیدن کلمات زیر به ذهنتان می رسد بیان کنید؟

قرآن: نور ابدی

مسجد صاحب الزمان (عج) دزفول: لحظه های شکوفایی یک حس پاک

مسؤل جلسه: مربی دلسوز

شهید: اوج بندگی

نماز: خلوت دل

اردو: حاشیه های زندگی برای خود

 

۱۰-دیدگاه شما راجع به پایگاه اینترنتی مسجد؟

کاری بسیار ارزشمندی است که همه بچه ها از وقایع گذشته و حال و آینده خود به نسبت با خبر می شوند، دست فعالین این مجموعه درد نکند،خدا قوت

و در پایان: یاد باد آن روزگاران یاد باد… یاد باد… یاد باد……

 

همچنین ببینید

alt

قاسم حاجی غلامرضا

س۱- خودتان را معرفی کرده و بفرمایید از چه سالی وارد مسجد شدید؟ من که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *