خانه / اخبار / اخبار دزفول / آموزشیاران سرگردان بین دزفول و شوشتر

آموزشیاران سرگردان بین دزفول و شوشتر

آیا گوش شنوایی در مسئولان استان هست؟!

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله دزفول ، حدود ۹۰ نفر آموزشیار تبدیل وضعیت یافته به پیمانی در سال ۹۱، که غالبا خانم هستند باید بنا به بخشنامه ای جهت تدریس به شهرستان شوشتر بروند؛ این درحالی است که این معلمان بارها به مسئولان شهرستان و استان نسبت به این بخشنامه اعتراض نمودند و همچنین وضعیت استخدام این افراد بعد از چند سال سابقه تدریس نا مشخص است ، مسئولان آموزش و پرورش دزفول گفتند چنانچه اداره کل اجازه دهد از این تعداد در شهرستان استفاده می کنیم اما استان همچنان بر حرف خود پافشاری می کند و این یکدنگی باعث مشکلات خانوادگی برای این تعداد معلمان شده است . در خصوص وضعیت استخدامی نیز مسئولان پاسخ روشنی به این افراد نمی دهند.
لذا نیاز است نماینده محترم دزفول و فرماندار محترم این مشکل را بطور جدی پی گیری نمایند . هنوز مدیرکل راضی به گفتگو با این حدود ۹۰نفر آموزشیار و شنیدن مشکلاتشان نشده است.
یکی از این معلمان در تماس با پلاک گفت: مسئولان پاسخ دهند چگونه می پذیرند که یک معلم زن از خانه و شهر خود هر روز روانه شهری دیگر که فاصله زیادی با شهر خودمان دارد ، عزیمت کند ؟! وقتی دزفول به ما نیاز دارد چرا باید به شهر دیگری برویم ما که نیروهای تازه کار نیستیم ، تمامی این آموزشیاران تبدیل وضعیت یافته به پیمانی بر اساس نیاز شدید شهرستان دزفول به نیرو ،در سال ۹۱ به کارگیری شده اند؛و در مدارس ابتدایی دزفول مشغول به کار بوده اند اما متاسفانه چرا اکنون این افراد باید نیروی مازاد دزفول محسوب شده و همزمان با شروع سال تحصیلی امسال به معلمین ،معاونین و مدیران رسمی پیشنهاد گرفتن شیفت مخالف داده شده است. در حالی که می دانیم یک معلم کارایی بیش از یک شیفت تدریس را ندارد!کیفیت آموزش به کجا خواهد رفت!
سالهاست شنیده ایم می گویند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است .این معلمان پیمانی سال ۹۱الان مصداق همان چراغ هستند.حال چه شده است که این چراغ به خانه حرام است.حال اگر مسولین بخواهند جا برای سازماندهی همه ی این افراد در خانه هست. چرا مسئولان استان پی گیر مطالبه ما نیستند؟!
یکی دیگر از این معلمان که ۹ سال سابقه تدریس دارد گفت: من ۳ فرزند دارم ، قریب به نه سال است که تدریس می کنم ، حالا چگونه هر روز تا شوشتر بروم ، آیا مسئولان راضی می شوند با خانواده های خودشان نیز اینگونه برخورد شود؟! آیا این وضعیت زندگی ما را دچار مشکل نمی کند؟!
قبلا یک قانونی وجود داشت که هر آموزگار با سابقه ۵ سال تدریس در نهضت سواد آموزی به استخدام آموزش و پرورش در می آمد که مدتهاست از این قانون خبری نیست
مناطقی که برای تدریس این تعداد در نظر گرفته شده است از مبداء دزفول بین ۸۵ تا ۱۲۰ کلیومتر است که غالبا مناطق محروم شوشتر هستند.
لازم بذکر است حدود۷۵ نفر از این معلمان زن و حدود ۱۵ نفر مرد هستند.

همچنین ببینید

پرچم مطهرحرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) درسبزقبا برافراشته شد+تصاویر

به گزارش دزمهراب پرچم متبرک حرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) که به دزفول منتقل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *