خانه / اخبار / اخبار دزفول / اشنایی بیشتر با کاندیداتورهای انتخاباتی

اشنایی بیشتر با کاندیداتورهای انتخاباتی

در این مطلب به انتشار معرفی ، زندگینامه و عکس کاندیداهای دزفول می پردازیم .
اسامی کاندیداهایی که تا کنون اطلاعات آنها منتشر شده است : آقایان سید حسن رجبی ، علی جودی فر ، دکتر علیرضا ستایش مهر ، دکتر حاج عبدالحسین شاه حسینی ، مهندس محمد علی قاسمی و دکتر احمد مجدی فر می باشند . + دکتر احمد عبداله پور

سید حسن رجبی در اولین روز بهار سال ۱۳۵۰ در شهرستان دزفول در خانواده ای مذهبی متولد شد. تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان کاشف دزفول آغاز کرد. کلاس دوم ابتدایی او همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی بود. او هنوز به درستی با واژه جنگ آشنا نشده بود که جنگ را با تمام وجود همراه با صدای موشک و توپ و تفنگ و بوی باروت تجربه کرد.

در شهرستان دزفول در آن روزگار سخت جنگ ؛ هر جا که قدم می‌گذاشتی تصویری از شهیدان را مشاهده می‌کردی و هر روز نام لاله ای دیگر، در و دیوارهای پایتخت مقاومت ایران را آذین می‌بست ، و شهادت شهد شیرین به کام نشسته‌ی تمام مردم شهر شده بود ، از زن و مرد، پیر و جوان همه و همه حتی درخت‌ها و دیوارهای این شهر نیز از زخم‌های بی پایان حوادث دردناک جنگ بی نصیب نبودند و بر پیکر و تنه‌ی خود نقشی به یادگار داشتند.

و در همین ایام بود که صدای رمز(یا الله)عملیات والفجر مقدماتی در سال ۱۳۶۱  به گوش رسید و آخرین فریاد رسای یکی از جوانان این مرز و بوم به نام سید حسین رجبی بلند شد که: «ما تا آخرین قطره خون و تا آخرین نفس ایستاده‌ایم» و پس از این به مهمانی پروردگار خویش دعوت شد  و به خیل دوستان شهیدش پیوست و در جوار رحمت الهی متنعّم گردید و این وعده‌ی ربّ ودود است که: (( وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ ))(آل عمران /۱۶۹) و با ریخته شدن خون هر شهیدی  جوانه ای تازه رُستن می‌گیرد و تازه‌هایی ناب ،سر برمی آورد تا وعده‌ی خدا تحقق یابد که زمین از آن صالحان است و از عدل و داد پر خواهد شد، مردم شهر ما طلیعه دار این راه شده بودند.

سید حسن به تأسّی از برادر شهیدش تنها راه رهایی از ستم جنگ را حاضر شدن در صف مبارزان راه حق یافت و مسجد اولین مأمن و مأوای این راه بود واو نیز در این خیمه حاضر شد و به آموختن معارف، نزد آیت الله مدرسیان و شاگردان او همچون شهید سید جمشید صفویان پرداخت.در سال ۱۳۶۵ در حالی که تنها ۱۵ سال داشت از پایگاه مسجد امام حسین شمالی (ع) به جبهه اعزام شد و در توپخانه ۷ ولی عصر، در گردان عمار تا پایان جنگ بر سر میثاق ماند.

در سال ۱۳۶۷ قطعنامه پذیرفته شد . سید حسن پس از اتمام جنگ، رسالت تازه‌ی خود را در مجاهدت علمی دید و در سنگری دیگر به  آموختن علم پرداخت .او پس از اتمام تحصیلات دبیرستان ،در سال ۱۳۶۹ همزمان در دو رشته‌ی اقتصاد و علوم قضایی دانشگاه علامه‌ی تهران و علوم قضایی و خدمات اداری تهران پذیرفته شد . اما به دلیل اهمّیّت رشته‌ی قضا در احقاق حقوق حقه‌ی مردم و تحقق عدالت در جامعه به تحصیل این رشته پرداخت .

در سال ۱۳۷۴ پس از سپری کردن دوره‌ی کارآموزی قضایی به عنوان قاضی تحقیق و دادرس در مسجد سلیمان  مشغول به کار گردید. دیری نگذشت که توانایی‌های ایشان  آشکار شد و در سال ۱۳۷۵ به سمت معاون دادگستری و ریاست شعبه‌ی دوم عمومی منصوب  گردید. در سال۱۳۷۸ به ریاست دادگستری و ریاست شعبه‌ی اول دادگاه عمومی منصوب شد.

در سال۱۳۸۰ به ریاست دادگستری و شعبه‌ی اول دادگاه عمومی شهرستان دزفول منصوب و همزمان سرپرست دادگاه انقلاب شمال خوزستان تعیین گردید که شامل شهرهای دزفول شاوور، شوش ،اندیمشک ،الوار گرمسیری، گتوند، شوشتر، مسجد سلیمان، لالی، اندیکا می‌شود.

در سال ۱۳۸۳ سرپرست دو شعبه دادگاه تجدیدنظر استان خوزستان مستقر در شهرستان دزفول گردید.پس از شش سال خدمت در شهرستان دزفول در سال ۱۳۸۶ ایشان به عنوان مستشار دادگاه تجدید نظر استان خوزستان تعیین گردید و سپس در سال ۱۳۸۷ به عنوان مستشار دادگاه تجدید نظر استان اصفهان منصوب شد که هم اکنون در همین سمت مشغول به خدمت می‌باشد.

منبع : http://www.shrajabi.com/?page_id=2

علی جودی فر :

دوران نوجوانی و انقلاب :

• علی جودی فر در مورخه پانزدهم تیرماه ۱۳۴۴ هجری شمسی، مقارن با  —— هجری قمری در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود.

• او دوران ابتدایی را در مدرسه سپه و دوران راهنمایی را در مدرسه جندی شاپور و مدرسه سعدی شهرستان دزفول گذراند.

• دوران تحصیل او در دورهی راهنمایی مقارن با مبارزات انقلابی او و دیگر مبارزانش بود. علی جودیفر پس از دوران راهنمایی درس را رها کرد و فکر و دغدغه شب و روزش مبارزه با طاغوت شد.

• بیشتر وقتش در این ایام در راهپیماییها و مساجد امام جعفر صادق (ع)، امیرالمؤمنین(ع) و امام حسن عسکری(ع) سپری می شد.

• پس از پیروزی انقلاب یعنی در سالهای ۵۸ و ۵۹ جودیفر در کنار دوستانش شهیدان حسین صحتی و مسعود شاحیدر در حسینیه صاحبالزمان (عج) سرگرم حفاظت از شهر و برقراری امنیت در آن بود. و در حسینیه هم از وجود مربی عقاید و قرآن خود دکتر محمدرضا سنگری کسب فیض مینمود.

او از این دوران به عنوان لذت بخشترین و شیرین ترین دوران زندگیش یاد میکند. دورانی که قرآن کم کم با گوشت و خونش آمیخته میشد، دوران سازنده شخصیت و عقیده و باور او.

دوران دفاع مقدس و اسارت :

علی جودیفر جزء اولین نفراتی بود که به بسیج پیوست و پس از شرکت در دورههایی رزمی راهی جبهههای حق علیه باطل شد.

هر چند که او فقط ۱۵ سال سن داشت اما از اراده و عزمی پولادین برخوردار بود و به اندازه دیگر همرزمان جوان خود انگیزه و همت داشت و برای انقلاب نوپای خمینی عزیز ملت احساس مسئولیت میکرد.

علی جودیفر در جبه های پدافندی  طلائیه، کرخه، صالح مشطط (جبهه شهدا) شرکت فعال داشت و در عملیاتهای بزرگی مانند فتح المبین، بیتالمقدس و رمضان فرمانده دسته و جانشین گروهان بود. سرانجام او در ۲۶ تیرماه ۱۳۶۱ در عملیات رمضان به اسارت دشمنان بعثی درآمد و دوران اسارت او آغاز شد.

این قسمت را از زبان خود او بخوانید:

«در اسارت دوستان زیادی داشتم که الان یا نیستند و یا اگر هستند در گمنامی به سر میبرند.

وجود اساتید بزرگواری همچون حاج آقا ابوترابی، حاج آقا شائق، حاج آقا قاسمی نجفی در دوران اسارت که ما به دور از خانواده و امام و دوستان بودیم براستی که یک غنیمت فراموش نشدنی بود که ما میتوانستیم از محضر این بزرگواران کسب فیض کنیم و درس اخلاق ناب اسلامی را فرا بگیریم. حاج آقا ابوترابی که الحق نقش بسزایی در زندگی من داشتند مقابل همه بلند میشدند و دیندار و بیدین را تکریم و احترام میکردند.

در اسارت دو مطلب برای همه اسراء مهم بود یکی ارتباط با خدا و قرآن و دیگری تمسک به اهل بیت (ع) که این دو امر حیاتی برای سلامت روح و جسم اسراء بود.

خوب است به بهانه عرصه انتخابات مطلبی را گوشزد کنم همان مطلبی که پیامبر اسلام (ص) در غدیرخم فرمودند که سعادت انسان در گرو دوستی و تمسک به قرآن و اهل بیت (ع) است، که نباید قدمی جلو یا عقبتر از این دو یعنی قرآن و اهل بیت (ع) حرکت کنیم وگر نه همان سرنوشتی که نصیب خلیفه اول و دوم و سوم شد خدایی ناکرده بر ما هم خواهد گذشت.

بازگشت به میهن و دوران پس از اسارت:

جودی فر سرانجام در مورخه ۲۷ مرداد ۱۳۶۹ به همراه دیگر اسراء به میهن بازگشت و در آغوش ملت ولایتمدار  و قدر شناس قرار گرفت.

او وارد سپاه شد و همزمان به ادامه تحصیل پرداخت. در سپاه نیز ابتدا در گردان بلال مشغول به خدمت شد و سپس وارد واحد عقیدتی سیاسی شد و کار مربی قرآن و عقاید اسلامی را درپیش گرفت.

جودی فر در سال ۷۲ معاونت عقیدتی سیاسی تیپ سوم حضرت مهدی (عج) را عهده دار شد و سپس معاونت نظارت و بعد از آن به ستاد لشکر ۷ ولی عصر (عج) رفت و مسئولیت عقیدتی سیاسی را برعهده گرفت.

مسئولیت جانشین تبلیغات لشکر ۷ ولی عصر (عج) و قرارگاه جنوب و بعد از آن معاونت روابط عمومی لشکر ۷ ولی عصر (عج) و قرارگاه جنوب و در کنار آن معاونت تأیید صلاحیت محصولات فرهنگی نیز از جمله مسئولیتهای اجرایی او بود.

جودیفر در سال ۸۲ بازنشسته شد و جدایی از سپاه برایش دردآور و اسفبار بود.

او دوری از سپاه را با ادامه تحصیل و ورود به عرصه آموزش عالی جبران نمود و همزمان به تدریس دروس دفاع مقدس، قرآن و تجوید و وصایای امام پرداخت.

جودی فر در سال ۸۸ با مدرک فوق لیسانس تاریخ فارغ التحصیل شد و از سال ۸۵ تاکنون مشغول تدریس در دانشگاهها میباشد.

منبع : http://joodifar.blogfa.com/post/10

دکتر حاج عبدالحسین شاه حسینی :

در یکم فروردین ماه یکهزار وسیصد وسی ونه هجری شمسی دریک خانواده مذهبی درحومه شهرستان دزفول پسری بعد ازچهارفرزند دختر بدنیا می آید که شادی سال نو رابا تولد فرزندی ذکور پس ازسال ها انتظار مضاعف کرد.

پدرایشان کشاورز و مادرشان خانه داربود، ایشان فرزند پنجم و آخرین فرزند خانواده بودندو از این جهت بسیارعزیز و مورد احترام بودند.

این کودک ازهمان ابتدا مورد توجه خانواده واقوام بود پس از دوران کودکی ودرسن نوجوانی فردی پرتلاش و باهوش بودند و ضمن کاروتلاش به تحصیلات خود توجه می کرد و در دوره تحصیلات ابتدایی شاگرد اول مدرسه محل تحصیل خود بودند و درس ریاضی را درهمزمان تحصیل در کلاس های دیگر تدریس می کردند.

از مصداق عینی درمدرسه قطب شهرستان دزفول ازشاگردان ممتازی بود که درنبود معلم ریاضی کلاس دیگر، ایشان درس ریاضی راتدریس می کردند، ولی در همین دوران شکوفایی ایشان مشکلی در زندگی خانواده ایشان بوجودآمد، اجرای طرح اصلاحات ارزی باعث گردید تا زمین های زراعی پدرشان بدون رضایت ومیل خانواده گرفته شود وتنها منبع معیشت خانواده ازدست برود، این شوک در دوران نوجوانی ایشان باعث شد که برای تامین معیشت خانواده تلاش بیشتری داشته باشد واین امرموجب ترک تحصیل ومانع شکوفایی استعداد ایشان شود.

دراین دوره اززندگی درشهر دزفول ساکن میشوند و تا مدت ها بدین گونه گذراند، تا اینکه درسال ۱۳۵۵ درشرکت کشت وصنعت ایران وآمریکا مشغول کارشد . بااین که جوانی ۱۶-۱۷ساله بود با اعتماد بنفس بالایی دریک پست مدیریتی سنگین” کنترل دستگاه های کشاورزی”مسئولیت پذیرفت و حدود ۲ سال دراین مسئولیت بودند، با تصویب واجرایی شدن طرح کارخانه قند دزفول، مسئولیت مصالح ساختمانی این کارخانه به ایشان محول شد و دراین مسئولیت هم موفق بود تا اوایل سال ۱۳۵۷ که اوج اعتراضات مردمی علیه رژیم طاغوت بود. تا اینکه به دلیل همراهی با مردم و اینکه کارکنان تحت مدیریت خود را برای حضور در اعتراضات مردمی تشویق میکرد، ازکارخانه قند دزفول اخراج شد.

برجسته بودن نقش ایشان درسازماندهی اعتراضات مردمی با همکاری جوانان محل و شرکت فعال درحرکت های اعتراضی علیه حکومت طاغوت پهلوی و تهیه بیانیه و قرائت آن دراجتماعات مردمی علیه رژیم ازجمله فعالیت سیاسی و اقدامات قبل ازانقلاب بود.

پس ازپیروزی انقلاب ازاولین افراد تشکیل سپاه شهرستان دزفول بودند، دراین مدت عمده فعالیت ایشان ماموریت های عملیاتی بود. مسئولیت گشت مرزی ومبارزه باقاچاق اسلحه درسال۵۸واعزام به مرزوتامین پاسگاه واوی، که متاسفانه خاطره تلخ برای ما باشهادت برادرعزیزمان ناجی درمرز عراق بود، ومی توان گفت ایشان اولین شهید سپاه دزفول بودند،که یاد وخاطره ایشان را گرامی میداریم.

دراوایل سال ۵۹ به کردستان اعزام می شوند ودر آزادسازی شهر مهاباد شرکت داشتند ،دراین ماموریت زخمی شده و به بیمارستان ارومیه منتقل و بستری میشوند . دراین ماموریت یکی دیگر از بهترین دوستان خودرا ازدست میدهد،شهیدوالامقام عنبرسرکه یادش را گرامی میداریم.

ایشان دربیمارستان ازطریق اخبار از تجاوز رژیم بعثی عراق به کشور خبردار میشوند. بااینکه بینی وصورت ایشان مورد جراحی قرارگرفته بود ازبیمارستان شبانه خارج و با وسیله عمومی خود را به شهر دزفول میرساند بعد ازمراجعه به مقر سپاه، آنجا که تخلیه شده بود، به دبیرستان شریعتی میروند که یاران خود را زیارت می کنند و بلافاصله بعنوان مسئول توپ ۱۰۶ عازم جبهه کرخه میشوند. دراین زمان سومین دوست خود یعنی شهید لطفعلی لطفی را دربرابر چشمان خود درحالی که توپ ایشان مورد اصابت موشک قرارگرفته بود و ایشان در میان آتش گلوله ها و خودرویی که میسوخت قرار داشت و تلاش ایشان برای کمک به دوستش بی نتیجه بود و وی به درجه رفیع شهادت میرسد.

احساس وظیفه درایشان موجب می شود که هیچگاه سنگر دفاع را ترک نکند و تا روز پایان جنگ بعنوان یک سرباز انجام وظیفه کند. و یکی از جانبازان دفاع مقدس است که بالای یکصد ماه حضور در مناطق عملیاتی را دارند.

بخشی ازمسئولیت های ایشان دردوران دفاع مقدس به شرح ذیل است:

ا- مسئول محوردرجبهه کرخه و شوش؛

۲- فرمانده اطلاعات وعملیات لشگر ۲۵ کربلا؛

۳- معاون اطلاعات وعملیات قرارگاه مشترک حمزه سیدالشهدا(ع)؛

۴- معاون اطلاعات وعملیات قرارگاه نجف؛

۵- فرمانده قرارگاه حنین نیروی زمینی؛

۶- فرمانده قرارگاه مقدم سپاه یکم ثارالله تهران؛

لازم به ذکر است که درسال ۱۳۶۲  بنا بدرخواست استاندار وقت کردستان و موافقت فرمانده وقت کل سپاه به ایشان پیشنهاد پست معاون سیاسی استاندار شد که بدلیل علاقه و انگیزه ایشان برای حضور در دفاع مقدس این پست سیاسی راکه مورد موافقت فرمانده کل سپاه هم بود نپذیرفت.

این جوان پاک دل و از جان گذشته، از اولین افرادی بود که درسال ۱۳۷۰درجه سرداری را ازفرمانده معظم کل قوا دریافت کرد. و از معدود فرماندهان دفاع مقدس بود که به پاس خدمات شایسته ایشان به مدال فتح مفتخر شد.

درپایان جنگ بنا به دستور فرمانده کل سپاه به تهران منتقل میشوند و بعنوان سرپرست اطلاعات نیروی زمینی وتشکیل این سازمان مشغول به خدمت میشوند، و بعد از دو سال به ستاد کل منتقل می شوند و در سازمان بازرسی اطلاعات وامنیت انجام وظیفه می نمایند.

درکنار مسئولیت های سازمانی تحصیلات تکمیلی و دانشگاهی را دنبال میکنند، ودرمقطع لیسانس دررشته جغرافیا با معدل ۸/۱۶، درمقطع فوق لیسانس دررشته مدیریت با معدل ۷۵/۱۷ ،  و ورود به مقطع دکترا در رشته مدیریت استراتژیک با گرایش علوم دفاعی وامنیت ملی می شوندومقطع نظری و امتحان جامع را باموفقیت پشت سر میگذارند و مجوز ورود به تهیه رساله دکترا می گیرند. یادآوری میگردد که درمقطع لیسانس وفوق لیسانس دردونوبت داخلی وسراسری مدرک گرفته اند.

نامبرده بدلیل خصوصیات ذاتی که دارند، زمانی که احساس کرددشمن دنبال برنامه ریزی برای براندازی نظام اسلامی – مردمی است وتوطئه وفتنه های داخلی را دردستور کارخود قرار داده است بنابه تشخیص فرمانده کل سپاه به قرارگاه عملیاتی وامنیتی تهران درمسئولیت های کلیدی چون :ریاست بازرسی،معاونت تحقیقات اموراجتماعی ومردمیاری،جانشین نمایندگی ولی فقیه و…مشغول خدمت میشوند.

کوشش و تلاش شبانه روزی ایشان موجب می شود که در کمترین زمان، بیشترین تلاش راداشته باشند و در کنارمسئولیت های سنگین سازمانی شبانه درخدمت جوانان این مملکت باشد وازسال۱۳۸۳تاحال دردانشگاه نسبت به تربیت جوانان  و مدیران تدریس کنند و در کنار آن پروژه های تحقیقات علمی راهم انجام دهد.

زندگی ایشان سرتا سرکوشش وتلاش وخدمت است ودرسازماندهی هسته های اولیه بسیج شهرستان دزفول تحت عنوان ذخیره سپاه دراوایل انقلاب نقش مفید و موثری داشته اند و درهمین راستا حتی درتهران شش سال تلاش مضاعف داشتند و سر از پا نشناختند وبه مسئولیت تربیت جوانان در دو منطقه حساس تهران درکنارمسئولیت سازمانی به شکل افتخاری شبانه روزی درخدمت جوانان مومن بسیج با عنوان فرمانده حوزه بودند.

منبع : http://avanrayan.ir/?p=20

مهندس محمد علی قاسمی :

اینجانب محمد علی قاسمی فروردین ۱۳۴۰ در خانواده ای مومن به خدا و اهل بیت (علیهم السلام) در شهرستان دزفول به دنیا آمدم .

دوره طاغوت را چون خیل عظیم مردم ایران اسلامی به مبارزه با رژیم طاغوت  پرداخته و پس از گذراندن دوره تحصیلات متوسطه و هم زمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به عضویت سپاه پاسداران درآمدم .

جنگ تحمیلی را با همه سختی ها و شیرینی هایش ، دوشادوش همرزمان شهیدم به دفاع از میهن اسلامی و ارزشها پرداخته و با چندین بار مجروحیت و بازمانده از کاروان زندگان همیشه تاریخ،  به پایان بردم .

پس از جنگ تحصیلات خود را علیرغم همه مشغله های کاری در رشته علوم سیاسی تا مقطع کارشناسی و در رشته مدیریت تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه دادم .

مدیرکلی برنامه ریزی عمرانی و مدیرکلی برنامه و بودجه وزارت کشور و معاونت سازمان مدیریت بحران کل کشور را می توانم به عنوان بخش کوچکی از مسئولیت ها و سرفصل های خدمت به مردم عزیز ایران اسلامی نام ببرم .

عشق به خدا ، معنی زندگی و عزتمند زیستن را از زبان و نفس آسمانی حضرت روح ا…  آموختم وانجام خدمت عاشقانه به مردم در سایه رهبری مقام معظم رهبری (دامت برکاته) را بزرگترین افتخارم می دانم .

منبع : http://ma-ghasemi.ir/?p=138

دکتر احمد مجدی فر :

بسم الله الرحمن الرحیم

اینجانب احمد مجدی فر درشهر دزفول سال ۱۳۴۵ متولد شده ام . تحصیلات ابتدایی ؛ راهنمایی ودبیرستان  خود را در شهر دزفول گذرانده ام .ودر سال ۱۳۶۷ در مقطع کارشناسی جغرافیا گرایش هیدرولوژی وژئورموفولوژی وانسانی ؛ دانشگاه تهران قبول شدم. بعد از گذراندن دوره کارشناسی در سال ۱۳۷۲ در آزمون کارشناسی ارشد شهرسازی گرایش برنامه ریزی وطرحریزی شهری ومنطقه ای دانشگاه تهران مرکز قبول شدم و همچنین در سال ۱۳۷۳ در مقطع فوق لیسانس جغرافیا و برنامه ریزی شهری وروستایی  دانشگاه شهید بهشتی تهران  پذیرش شدم . همزمان با تحصیل در مراکز آ موزشی آموزش وپرورش  تهران ودانشگاهها ومراکز آموزش عالی تدریس داشته ام  . در سال ۱۳۸۳ در مقطع دکتری تخصصی برنامه ریزی شهری  دانشگاه علوم وتحقیقات تهران قبول ودر سال ۱۳۸۹ فارغ التحصیل شدم .

سابقه فعالیت های عملی و علمی :

همزمان با تحصیل در مراکز آ موزشی آموزش وپرورش  تهران ودانشگاهها ومراکز آموزش عالی : ازجمله در مرکز تربیت معلم شهید رجایی ومرکز تربیت معلم خدیجه کبری و مرکز آموزشی ضمن خدمت فرهنگیان دزفول , دانشگاه آزاد اسلامی ودانشگاه جندی شاپور دزفول ؛ دانشگاه آزاد اسلامی اندیمشک و دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر ؛ دانشگاه علمی – کاربردی دزفول , دانشگاه آزاد اسلامی اهواز و… تدریس داشته ام  .مشارکت در تهیه وتنظیم طرح های هادی روستاهای مختلف و انجام پژوهش وتحقیقات وارائه مقالات متعدد در زمینه های مختلف شهر و روستا های دزفول  در مجلات تخصصی  بقرار زیر اقدام نموده ام .

۱- روند شکل گیری شهر دزفول وتوسعه معماری وکالبدی آن از سال ۱۳۳۵ تا سال ۱۳۸۵

۲- ارز یابی سیر تغییر و تحولات شاخص های کمی وکیفی مسکن در سکونتگاههای شهری وروستایی دزفول از سال ۱۳۳۵ تا سال ۱۳۸۵

۳- سطح بندی سکونتگا ههای روستایی شهرستان دزفول با استفاده از مدل U.F.R . D

وتعیین روستا های مرکزی جهت خدمات رسانی .

۴- پژوهشی پیرامون تاثیر اسلام در ساخت شهر دزفول .

۵- بررسی وپزوهشی پیرامون تغییر وتحولات جمعیت شهر دزفول وسکونتگاه های روستایی آن از سال ۱۳۳۵ تا سال ۱۳۸۵ و پیش بینی جمعیت این سکونتگاه ها تا افق سال ۱۴۰۵٫

۶- تحلیل جایگاه شهر دزفول در سیستم و شبکه شهری استا ن خوزستان از نظر رتبه واندازه وچگونگی تغییر وتحولات آن از سال ۱۳۳۵ تا سال ۱۳۸۵ .

کتاب های در دست انتشار عبارتند از :

۱- روند شکل گیری وپیدایش شهر دزفول ؛ چگونگی رشد وتوسعه کالبدی آن وپیش بینی شاخصهای جمعیتی , مسکن , اشتغال و…. در افق سال ۱۴۰۵

۲-  مقدمه ای بر مبانی برنامه ریزی کالبدی

۳- راهنما ی برنامه ریزی وطرحریزی سکونتگاه های روستایی در ایران

منبع : http://drmajdifar.ir/?page_id=54

متاسفانه تا کنون اطلاعاتی از عباس پاپی زاده پالنگان ، امیر فلاطون نژاد  در دست نیست .

دوستان و همکاران لطفا در صورت اطلاع ما را هم با خبر کنند .

جمع آوری : واحد خبر روناش

تکمیلی :

احمد عبدالله پور مشهور به احمد عبداللهی متولد سال ۱۳۴۲ همرزم سردار شهید منوچهر عبدالهی متاهل و دارای سه فرزند است

وی در سال ۱۳۶۳ پس از اخذ دیپلم همراه همرزمش شهید منوچهر عبدالهی راهی خطوط مقدم جبهه های جنگ تحمیلی شد در خلال جبهه و جنگ در کنکور سراسری سال ۱۳۶۳-۶۴ در دانشگاه علامه طباطبایی تهران رشته علوم اجتماعی و دوازده رشته دیگر قبول شدند. در سال ۱۳۶۴ پس از یک سال تحصیل در رشته علوم اجتماعی به رشته مدیریت صنعتی تغییر رشته دادند. در دوره دانشجویی سال ۱۳۶۷ مجددا داوطلبانه به جبهه های جنگ رفتند در سال ۱۳۶۹ در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدند. سپس در کنکور سراسری مقطع فوق لیسانس در دانشگاه تربیت مدرس تهران، رشته مدیریت بازرگانی با بورسیه وزرات علوم تحقیقات و فن آوری جهت تربیت اساتید دانشگاه پذیرفته شدند و در سال ۱۳۷۴ دانشنامه این رشته را دریافت کردند. نهایتا در کنکور سراسری سال ۱۳۷۶ در مقطع دکترای تخصصی مدیریت بازرگانی واحد علوم و تحقیقات تهران پذیرفته شدند که در سال ۱۳۸۲ با دفاع از رساله خود موفق به اخذ درجه دکترای تخصصی مدیریت بازرگانی(phd) شدند.

در سال ۱۳۸۶ همزمان با تحصیل همکاری خود را به عنوان بازرس با دیوان محاسبات کشور آغاز کردند که تا سال ۱۳۷۰ ادامه داشت و در سال ۱۳۷۰ همکاری جهادگرانه خود را با وزرات جهاد سازندگی شروع کردند که تاکنون خوشبختانه ادامه دارد. علاوه براین از سال ۷۶-۱۳۷۵ تاکنون در دانشگاه های مختلف تهران مشغول تدریس هستند.

سوابق اجرایی آموزشی و پزوهشی دکتر عبداللهی :

مهم ترین سمت ها و فعالیت ها در طول بیش از بیست سال خدمت صادقانه و فروتنانه به نظام، انقلاب و کشور:

-استاد و مدرس دانشگاه

-استادیار و عضو هییت علمی وزارت جهاد کشاورزی

– مدرس و سخنران چندین کارگاه آموزشی در سراسر کشور

-استاد راهنمای پایان نماه های دانشجویان مقطع فوق لیسانس

– عضو هییت مدیره و معاون برنامه ریزی و پشتیبانی شرکت جهاد سبز وابسته به وزرات جهاد کشاورزی

– نماینده وزارت جهاد کشاورزی(وزارت جهاد سازندگکی سابق) در وزارت بازرگانی و بانک مرکزی

-عضو ستاد بودجه و رییس کمیته شرکت ها و امور ارزی بودجه سال ۱۳۸۳ وزارت جهاد کشاورزی

-عضو ستاد برنامه های پنجساله سوم، چهارم و پنجم توسعه کشور(وزارت جهاد کشاورزی)

-بازرس دیوان محاسبات کشور

-دارای تقدیرنامه های متعدد از مقامات عالی وزارت جهاد کشاورزی

-دارای مقالات متعدد علمی و طرح های پژوهشی

-بیش از بیست سال سابقه ایثارگری و جهادگری در نهاد های انقلابی

همچنین ببینید

پرچم مطهرحرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) درسبزقبا برافراشته شد+تصاویر

به گزارش دزمهراب پرچم متبرک حرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) که به دزفول منتقل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *