خانه / اخبار / اخبار دزفول / یک فعال اصلاح طلب : استاندار فارس نه تعبیر اعتدال را می‌ داند و نه پیام انتخابات ۲۴ خرداد را درک کرده است

یک فعال اصلاح طلب : استاندار فارس نه تعبیر اعتدال را می‌ داند و نه پیام انتخابات ۲۴ خرداد را درک کرده است

هر دولتی که روی کار می‌آید سعی می‌کند افرادی را در مقام مدیران و مسئولان اجرایی چه در رده‌های کشوری و چه در رده‌های استانی قرار دهد که با سیاست‌ها و دیدگاه‌های آن دولت تطابق و همسویی داشته باشد تا کارها به گونه‌ای پیش برود که خللی در برنامه‌ها و اهداف دولت ایجاد نگردد. مهمترین دستگاه‌ اجرایی در هر استان، استانداری است، که انتظار می‌رود این دستگاه ا

هر دولتی که روی کار می‌آید سعی می‌کند افرادی را در مقام مدیران و مسئولان اجرایی چه در رده‌های کشوری و چه در رده‌های استانی قرار دهد که با سیاست‌ها و دیدگاه‌های آن دولت تطابق و همسویی داشته باشد تا کارها به گونه‌ای پیش برود که خللی در برنامه‌ها و اهداف دولت ایجاد نگردد. مهمترین دستگاه‌ اجرایی در هر استان، استانداری است، که انتظار می‌رود این دستگاه اجرایی مهم توسط مدیرانی اداره شود که با عقاید و اهداف دولت هم‌گرا باشند اما انتخاب مدیران و فرمانداران استان فارس توسط استاندار به گونه‌ای بوده که اعتراضات آشکار و نهانی فعالان اصلاح‌طلب را به وجود آورده است؛ به طور مثال انتخاب فرمانداران این استان به شکلی بوده که برخی فرمانداران احمدی‌نژادی را تنها از یک شهرستان به شهرستانی دیگر منتقل کرده و در انتخاب فرمانداران از هیچ نیروی اصلاح‌طلب یا حتی اعتدال‌گرایی استفاده نشده است.

به گزارش سرویس شهرستان های روناش ، از دیگر مواردی که می‌توان در انتصاب‌های به دور از اعتدال استان فارس اشاره کرد تمدید حکم رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بود که از نزدیکان جبهه پایداری است که اعتراض شدید دانشجویان و اساتید را در پی داشت اما صدای این اعتراضات به گوش وزیر بهداشت دولت تدبیر و امید نرسید. عدم تغییر مدیران دولت دهم یا انتصاب مدیرانی غیر هم‌سو با دولت یازدهم باعث سرخوردگی فعالان اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرای استان فارس شده است؛ نکته‌ای که میثم رفیعی فعال جوان اصلاح‌طلب استان فارس در گفت‌و‌گو با پویش به آن اشاره کرد.

گفت‌و‌گوی پویش با میثم رفیعی یکی از فعال اصلاح‌طلب استان فارس در خصوص وضعیت امروز اصلاح‌طلبان در استان فارس :

جایگاه مردمی اصلاح‌طلبان در استان فارس را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

نگاه به اصلاح‌طلبی نگاه مثبتی است و لذا نگاه به کسانی که خواهان اصلاح جامعه هستند نیز مثبت است. در استان فارس عموماً و به خصوص میان قشر جوان دیدگاه بسیار مثبتی نسبت به اصلاح‌طلبان وجود دارد و نگرش اصلاح‌طلبانه حتی بین طیف سنتی جامعه و جوانانی که از خانواده‌های سنتی هستند نیز وجود دارد. بخش وسیعی از جامعه خواهان اصلاح امور جامعه هستند و چشم امید به اصلاحات و دولت تدبیر و امید دارند اما تمایل دارند این اصلاحات بدون تنش و افراطی‌گری و بدون هیاهوهای سیاسی صورت گیرد که الحمدلله دولت هم این نگاه را خوب درک کرده و به دنبال اصلاح به‌گونه‌ای است که به دور از تنش باشد تا بتواند در فضایی آرام اصلاحات را به طور تدریجی جلو ببرد.

تغییرات به وجود آمده در مدیریت اجرایی استان در دولت یازدهم را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

تغییراتی که به وجود آمده حقیقتاً تغییراتی نیست که کسانی که حامی دولت تدبیر و امید بودند انتظار داشتند. اینکه چرا تغییرات بر اساس انتظاری که مردم داشتند نیست به این برمی‌گرردد که ما گله داشتیم برخی از مسئولین پیام روشن انتخابات را درک نکرده‌اند که متاسفانه استاندار فارس هم پیام انتخابات ۲۴ خرداد را درک نکرده یا اینکه ایشان تعبیر مناسبی از اعتدال ندارند و تغییرات نیز به گونه‌ای نبوده که انتظارات جامعه را محقق سازد. تغییرات محسوس نیست. در سطح مدیریتی استان فارس تنها یکی دو مورد تغییرات وجود داشته است. هر دولتی تیم مدیریت همراه با خود را سر کار می‌آورد اما تغییرات در استان فارس به شکلی نبوده که ما احساس کنیم تیمی که روی کار آمده تیم مدیریتی دولت تدبیر و امید است و بیشتر مدیران احمدی‌نژادی هستند با همان خط و مشی سابق.

با این تفاسیر فضا برای کار اصلاح‌طلبان در استان ایجاد نشده است؟

خیر. این موضوع را می‌توان به روشنی دید وقتی فضا برای معاون وزیر یا معاون رئیس جمهور وجود ندارد که حتی بتوانند یک سخنرانی داشته باشند یا اصلاح طلبان نتوانند یک همایش برگزار کنند می‌توان فهمید که فضا تغییر نکرده است و این تغییر نکردن فضا را می‌توان فراتر از اختیارات و خواسته‌های استاندار در نظر گرفت. هر استانداری که سرکار می‌آید، حداقل خواهان این است که فضا برای اعضای کابینه وجود داشته باشد و فضا در استان فارس برای اعضای کابینه هم وجود ندارد چرا که فضای سیاست داخلی هنوز تغییر نکرده است.

پس می‌شود گفت استاندار فارس از نیروهای اصلاح‌طلب و حامی دولت تدبیر و امید چندان استفاده‌ای نبرده‌اند؟

خیر. استفاده‌ای که حقیقتاً انتظار بود نشده است و از حامیان دولت استفاده نکرده‌اند.

به نظر می‌رسد برخی از جریان‌های محفلی و رفاقتی اصول‌گرا، هدایت و برنامه‌ریزی در بسیاری از تغییرات کنونی و آینده مدیریتی در استان فارس را در دست گرفته‌اند. آیا این نوع عملکرد به گفتمان دولت تدبیر و امید آسیبی وارد نمی‌کند؟

قطعاً باعث سرخوردگی حامیان دولت می‌شود و شده است و در واقع شرایطی که در استان فارس وجود دارد باعث سرخوردگی حامیان دولت شده و به نظرم تدبیری لازم است تا آسیب‌های وارد شده به حامیان دولت ترمیم شود. جریاناتی که در استان فارس مانع کار اصلاح‌طلبان می‌شوند بیشتر از طیف دلواپسان هستند که در کل کشور فضا برای آنها وجود دارد و می‌توانند حرف خود را بزنند. اینها اقلیتی هستند که تنها صدایشان بلند است و با غوغا سالاری سعی می‌کنند بر مسیر اصلاح و اعتدال اثر منفی بگذارند.

جوانان اصلاح‌طلب استان فارس برای باز شدن فضای اصلاح چه تدابیری اندیشیده‌اند؟

جوانان اکنون همایش‌هایی را برگزار می‌کنند اما به نظر من تغییر فضا حتی فراتر از نگاه استانداری است و تغییر فضا را باید در پایتخت جست‌و‌جو کرد، در پایتخت نیز تغییر فضا آن‌طور که باید و شاید احساس نمی‌شود. می‌توان گفت تغییر بوده اما محسوس نبوده است. کسانی که ۲۴ خرداد بر اساس یک سری انتظارات پای صندوق آمدند و به دولت تدبیر و امید رای دادند احساس می‌کنند که خواسته‌هایشان محقق نشده. در برخی موارد مسائل فراتر از استانداری است اما در موارد دیگر خود استاندار فارس نیز اعتدال را مترادف با محافظه‌کاری می‌دانند و فکر می‌کنند گفتمان اعتدال یعنی باید با یک سری موارد و مسائل کنار آمد در حالی که بدین شکل نیست و خود استاندار فارس نه تعبیر اعتدال را می‌داند و نه پیام انتخابات ۲۴ خرداد را درک کرده است.

وضعیت اصلاح‌طلبان در استان فارس در مقایسه با سایر استان‌ها را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

در استان فارس که تغییرات محسوسی انجام نشده است. امیدواریم در استان های دیگر اینگونه باشد، که گویا اینطور نیست!

همچنین ببینید

پرچم مطهرحرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) درسبزقبا برافراشته شد+تصاویر

به گزارش دزمهراب پرچم متبرک حرم امام حسین(ع) و ابالفضل العباس(ع) که به دزفول منتقل …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

معادله را حل کنید *