به گزارش گروه خواندنی های روناش ، بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در ایتالو – اسپانیا، مشخص شد مصرف روزانه ۵۰۰ گرم توت فرنگی به مدت یک ماه موجب کاهش کلسترول LDL است.
محققان در آغاز مطالعات آزمایش خونی از داوطلبان گرفتند؛ نتیجهها نشان دادند به طور متوسط ۱۴ درصد کلسترول LDL و ۲۱ درصد تری گلیسیرید کاهش یافته و سطح HDL کلسترول خوب بدون تغییر باقی…
مصرف روزانه توت فرنگی به میزان قابل توجهی کلسترولهای بد و تری گلیسیرید را کاهش میدهد.
به گزارش گروه خواندنی های روناش ، بر اساس نتایج مطالعات یک تیم تحقیقاتی در ایتالو – اسپانیا، مشخص شد مصرف روزانه ۵۰۰ گرم توت فرنگی به مدت یک ماه موجب کاهش کلسترول LDL است.
محققان در آغاز مطالعات آزمایش خونی از داوطلبان گرفتند؛ نتیجهها نشان دادند به طور متوسط ۱۴ درصد کلسترول LDL و ۲۱ درصد تری گلیسیرید کاهش یافته و سطح HDL کلسترول خوب بدون تغییر باقی مانده است.
در این آزمایشات پارامترهای دیگر مانند استرس، اکسیداتیو و عملکرد پلاکت به طور مطلوبی تکامل پیدا کردهاند اما این مزایا فقط دو هفته بودند و پس از پایان آزمایش دیگر قابل مشاهده نبودند و دوباره تمامی به سطح اولیه خود بازگشتند.
منبع : فارس